Komentari (200)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I opet ce bosnje ici i trositi pare na Jahorini, u Lukavici, Sokocu, Palama, kupovati drvenu gradju i stolariju ...a bas bi volio da vidim od cega bi zivjeli da ih mi ne finansiramo...bas bi im neko dosao po kubik daske iz BanjaLuke i iz Bijeljine?!
@bbb bas je to apsurd.. pobiju nas 11000 u Sarajevu, ubiju skoro 2000 djece..drze u opsadi 4 godine...rasture 1000 porodica..uniste svima nama 4 godine zivota....sruse nam pola grada i onda im trcimo na Jahorinu, kupujemo gradjevinski materijal, idemo u Lukavicu u "Kulu" na rucak..idemo u "Toplik" na ribu...i sad se ti isti debili spremaju da nam opet zabiju noz u ledja..vrlo je jasno ko su ovde "zlocinci" sa jedne strane, a ko je naivan, glup i zaboravan sa druge strane?! ZALOSNO!
Nije, nego će Bošnjo poput tebe, opet srati i generalizirati, a u isto vrijeme suludo tvrdti da je BiH nedjeljiva, jedinstvena, cjelovita. Bošnj0ci - hodajući paradoks.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
hvala vam sto nas obavijestavate o svakom njegovom koraku
Zgodan Vučko , ne daj Bože nikome.
Uvalice Dodik komplet Srbiju u rat, radi svoje vile na Dedinju. Vucicu tvoja jedina sansa je da uhapsis Ronhila sa Dedinja.
Tko bude imao Rvate uza se, bit će pobjednik, pa vi sad sastančite i pratite tko ebe čiju ženu :)
Pickousti itekako zna sta radi: Međunarodni monetarni fond čestitao Srbiji na sprovedenim reformama i usvojio četvrtu i petu reviziju aranžmana koju Srbija ima sa tim fondom. Bord direktora MMF-a usvojio je pozitivnu odluku bez bilo kakvih primedbi.
Sarajevo pod planinom grade, tebi stižu četničke brigade!
"samo da rata ne bude, ludila medju ljudima" a srbi treba da se sjete da su stranci prekinuli rat kad su vidjeli da su bosnjaci postali gori od njih, svidjalo se to kome ili ne tako je
Ima smisla!
Sektor odbrane? Pa kod Vlaha se to komotno može preimenovati u sektor napada, eto takav su narod.
Znaci li to da su srbijanske sluzbe podbacile.? CILJ NIJE POSTIGNUT BOSNA CJELA IZ DVA DJELA.
Evo cujem na vijestima ide i Covic, nije dobro kao sto nije bilo dobro ni sastanak Milosevica sa Tudjmanom u Karadjordjevu a ni Bobana sa karadjicem u Austriji.
Druga runda okrsaja na vidiku,Ko je pametan nek pakuje kofere.
Zao mi vas je narode al sta mogu tako ste birali, :(
@pidjameta.slipic ja mislio demokratija je i da niko nikom nesugerise da, je glasnje cin koji svako individulno i po, savjesti treba da uradi bez sugriranjimi nametanja bilo cijeg misljenja .Autokratija je izamnas jednomlje i kult licnosti tako da, nesvatam glasli ste na zapadu je glasnje i za komsiju tabu tema o tome se nerazgovra jer je to stvar kulture i postovnja drugacijeg misljenja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rata ne smije biti, niko ga ne zeli, nismo ga ni 92 zelili pa se ipak desio, zato ako dodje do te nemile situacije duznost svakog Bosnjaka je da brani Bosnu jer nam druge nema. Ipak se nadam da ce razum prevladati i da do toga nece i ne smije doci. I samo jos da kazem za ove koji bi eventualno bjezali da im povratka nema vise u Bosnu niti Alijine amnestije za dezerterstvo.
Sta je to Bosna? Postala kao Sjeverna Koreja mozda? A ti si Kim Jong Un? Bez obzira na sve svak je dobro dosao, i svak se moze vratiti u Bosnu kad tad bilo rata ili ne.
@bosnjakinja1992 U presudnim momentima falilo nam je ljudi, borci su bili iscrpljeni u nemogucim uslovima, daleko manje zrtava i vise uspjeha bi bilo da dezerteri ne pobjegose, da smo mogli cesce uvoditi svjeze snage, nisam Kim Jong Un, ali nisam ni pobjegusa koji je ostavio komsiju, brata, oca, sestru i ratovao na daljinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Eh, koliko bi odnosi u susjedstvu bili bolji da Đinđić nije ubijen i da je premijer Srbije. Šteta. Mislim da su ovi koji su sada na vlasti upravo oni koji su ga ubili.
Svaka čast!
Situacija je pravo zaebata, komsije pripremaju agresiju na Srbiju :))))))))
Zar je bitno šta će odlučiti srbija na čelu sa četnikom pušačkih usana?'?? Ona bi rado nešto uradila ,ali nju sprječava vlastita nemoć. srbija nije više JNA, koliko je moćna da uradi nešto vidimo na primjeru Republike Kosovo. Ovog puta mi neće oduzeti lovačku pušku kao 92 i da čekam 95 -tu da se popnem na zarobljeni tenk. Ovog puta mi raspoređujemo artiljeriju gdje smatramo da treba. Bujrum :)
ja mislio da Srbi se okupljaju kako bi rijesili ko je ubio Stambolica, Slavka Curuliji ,,, a oni nemaju svojih problema i dobro zive pa se bave BiH.