Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji referendum jadovi Kosovo je priznato možete ga glabati.
Vulin se izvukao.,neznam zašto ? Možda misli da se ovakve situacije rešavaju po receptu . Vara se! Ovde treba imati neke stvari, da bi se preseklo !
Dajem punu podršku , državnom vrhu Srbije , jer sam ubeđen da rade u interesu Srbije.
Svako ima pravo na svoje mišljenje! Neko može uzeti i tuđe ,ako ima punomoć !
Ne samo da je moguc vec ga i treba raspisati da se vidi ko je za sporazum a ko nije.
Vucicu referendum treba raspisati i da se svi izjasne o ovom sporazumu sa Pristinom
Trebalo bi da se raspise referendum i da se narod izjasni o sporazumu.
Malo je neumesno (da ne upotrebim neku grublju rec) o ovome diskutovati sakriven iza nick-a...Ova vlast je izabrana leitimnim putem i kao takva ima podrsku vecinskog dela birackog tela, pa samim tim i nekakvo poverenje tog vecinskog dela da moze da obavlja zadatke koji su pred njih postavljeni. G.Vucic je prepoznat kao dobar partner za gotovo sve medjunarodne institucije. Uostalom, proslo je vise od 600g. od Boja na Kosovu. Vreme je da krenemo dalje, zar ne?
Videli smo proteste u Prištini. Očigledno je da nisu dobili ono što su želeli.
Ma nema referenduma, sta je tu je...to je cinjenicno stanje idemo dalje...dogodine u Pristini...a vi narode bivse Yug ako ste se pomirili sa cinjenicom da ste gnjide koje moze da otrese ko kada hoce, mi nismo...bice Kosovo ponovo Srpsko, sada je ovako a mi idemo dalje lagano...tiha voda breg roni...vraticemo mi svoje, a vi sa vasim stavom necete ni to da sacuvate
Nije to narod!
ti si covek, deo nekog naroda? ti si bre bubasvaba kada tako mozes da pricas, ko go da je u pitanju...
Pobice ih ko zeceve !
hahahahahahahahahahahahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaahahhahahahaha
Izvrstan komentar.
Tako i treba, narod vas birao treba i da ga pitate.