Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija ne zna bili kakila ili piškila :D Malo bi sa Rusima,pa sa Europom,pa malo NATO,pa malo protiv NATO-a :D
Jos ako CG udje u NATO pakt tek ce im onda biti prpa, znaju da bi opet na*** u slucaju da im se javi njihova mitomanska zelja za stvaranjem Velike Srbije
ma djaba vam oruzije kad ste pičke u dusi..hahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Izgleda da će Amerika i Rusija koplja lomit preko balkanskih leđa.
Srbija nema izbora,zapad joj zavukao zaozbiljno a rujo je handri deklarativno.-Srbija mjesa kao prostitutka.
Vucic se ufurao da je netko i nesto. a nije ni jedno ni drugo. Prioritet BiH je NATO. Pa nek mami svojoj zvecka oruzjem. bolje mu je da vidi zasto i Vojvodina hoce samostalnost.
Ovo moze samo dovesti do novog cijepanja Srbije od strane Amerike i EU. Pa djikani debili, zar vi niste skontali koja su ovdje pravila igre? SAD i NATO im stalno govore, ili sa nama ili sa Rusijom. A ovi bi uzimali kredite od Zapada a karali se sa Rusima. Lafo Srbija se naoruzava a da posalju 1,000,000 vojnika prema RS ili Kosovu. Par njih bi stigli citavi jer jebo ti tenkove, puske, artiljeriju, i sve ostalo kada NATO ima avione koji bi to oruzje gadjali iz sale. To je moderni nacin ratovanje. Srbima bi bilo bolje da priznaju Kosovo i pomire sa Americkom, jer inace im nece biti nezavisnosti Kosova najveci problem nego i nezavisnosti Vojvodine za par godine. No, djkani si glupi ko qurac i jos nemaju pojma sta se ovdje desava. Oni bi bili clan Nato-a sa Ruskim oruzjem i clan EU sa Ruskim kreditom. Jao debilaaaa. Hahaha
spremte se spremte
Vidim da ste vi spremni. Mogu li vam svi koferi stati na traktore?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E moj vučiću poznato je da srbi vole plagijatorstvo pa tako i ti. Počeo kopirati Tita i pun sebe malo istok malo zapad. Nema toga više. Ono dobro bi bilo može. Malo majčica Rusija malo Amerika, malo Eu. Al bogami doći će momenta kad će biti ili-ili. Nešto se plašim tog momenta. P.S. pazi da ti Rusi ne bace kosku. Možeš se saplesti.
dok hrvatska dobija besplatno američko naoružanje kao članica nato-a, (izuzev njemačkih haubica) ovaj mora posegnuti duboko u džep, i to jako osiromašenog srbijanskog naroda. rus će sve živo prodati bilo kome, pogotovo ako raspolažete kešom. od vučića su prvo tražili da izmiri dug, što i nije nikakav problem za jednu državu (oko 300 mil. eura) kao što je srbija, izuzev bolno-psihotretmana vezano ortodoxne (pravoslavne) braće.
Jedna je Juga bila ovo sada su septičke jame u koima se svi guše a mali broj izbaci glavu i prosere na usta.
Gradjani BIH nema sikirancije netreba te se bojati mi imamo legalno izabrane IZDAJNIKE vlastitog naroda.
Srbija pokusava da sjedi na dvije stolice, a na kraju ce im se izmaci i jedna i druga, i DUM pade Srbija
samo dok im i vojvodina "ode", vidjet ces onda belaja.
Srbija je naj vise teritorije izgubila nakon raspada Juge, od 90. do danas se naj vise smanjila a imala naj vece 'ambicije' a agresorski nacin i genocidi su razlog naj veci. Evo opet naku silu prosipaju a ode im Kosovo...
Njemu čudno, ko da su njih u prošlosti napadali a ne oni
Paranoja, ubi ga paranoja :))))
... a šta će vama (Srbiji) oružje? Ko će vas to napasti? Ili koga ćete to vi napasti?
A sta ce hrvatskoj oruzje? Ko ce nju napasti?
OMG Koji idiot. Pancir haubice. OMG koji levat. Sa druge strane, Srbija se ukakala zbog dvije polovne njemacke samohotke?
Koga su tukli polovni kalašnjikovi naravno da se boji i polovnih samohotki
Niti jedan narod nije dobio slobodu dok se sam za nju nije izborio (osim Francuza naravno :-)). UBlehe da ce netko poslati svoje vojnike da stiti nekoga je samo ubleha i suplja prica. Sve je stvar samo interesa velikih.