Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...pokazala se srbija humanija od mnogih razvikanih eu "demokratija".
A i jes neka humanost natovarit ljude na jednom dijelu svoje granice, naplatiti kartu i istovarit na drugom kraju.
....nema ti tu ni trunka humanosti kod niti jedne zemlje na kako na ruti tako i ciljanih zemlj .....samo interesi i to uglavnom skriveni...........
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
jedini pravi i efikasan nacin je zatvaranje granice u turskoj i grckoj
samo mi nije jasno šta misle sa tim ljudima? Pa ne bježe oni iz blagostanja nego od rata koje su im MOĆNICI u njihovoj zemlji stvorili
Nek si im reko:P
Brizonja Kralj Balkana :D
Emigranti dobro nam dosli. Mi ovde som emigranti jedni drugima tako da se netrebamo navikavati na vas.
Sve izbjeglice u Sarajevo.
Što da ne ...? ? ? Kad već ima 100.000 sandžaklija, šta je primit još 12.000 arapa, pa da i njih bude 100.000. Sarajlija ostalo još 500-600 primjeraka ...! ! !
......danas se ne primaju ekonomski migranti.......sutra iračani i afgani........i na kraju odjeb i za sirijce.......formula za zaustavljanje izbjegličkog vala na fin način...mic o mic..
siriju i irak ograditi žicom visokom 20 metara a ubaciti 300 tona oružja i munici i ravnomjerno raspodijeliti svim stranama,ko pobijedi nek izgrađiva državu kakvu hoće
interesantan prijedlog.. prezentiraj ga u UN-u.
Jarane 300 tona? Pa oni tamo imaju sad vec 30000 tona. Pogledaj snimke borbi na youtube, pucaju dok ne izgore cijevi. Nema stednje ko u armiji bih, ispali granatu pa gledaj otkle je vedro.
hehe kakav pacer, baš ce ekononski migrati u rupetine poput srbije i hrvatske, o bosni da ne govorim
HOĆE BAKIR ! ŠAlji ih u BiH ! BUROJ IDE N APROLJEĆE, OSENIK VEĆ USELJIV, Poljiljine Hills u pripremi. Dovoljno je samo da registruju u BiH za 300 KM i eto im boravka !
Čim u bih bude bilo kakve države, neće men biti na klixu. Ispunjavt život što ti kažeš drugim sadržajima. A ako je ne bude i dalje život će ogromanoj većini osim malom vrhu na vlasti bit ispunjen samo ... ovnima ! KO ŠUTI PRISTAJE !