Komentari (272)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pošto vidim da se zalažete za Vojvodinu više od 90% njenih gradjana dozvolite da vam objasnim par stvari. U Vojvodini živi oko 66% Srba, od kojih veliki broj čine izbeglice iz Krajine koje je Milošević ovde svesno naselio i koji se žestoko protive nezavisnoj Vojvodini. Što se volje gradjana tiče, dovoljno je reći da je SNS imala oko 50% podrške, Radikali 8%, a jedina stanka koja se zalaže za nezavisnu Vojvodinu nije imala ni 2%.
Nezavisnu Vojvodinu uglavnom podržavaju Šiptari, Hrvati i Bošnjoooci i to uglavnom oni koji u njoj ne žive niti su nogom kročili na nju. Što se nataliteta tiče propadamo i mi, nažalost, i to vrtoglavo.
bosnjaci da vas odmah razocaram. pod autonomija vojvodine se ne podrazumeva odvajanje od srbije sto bi vi voleli da vidite. vojvodina je veoma gando mesto po pitanju nacionalizma cak. balija i ustasa bi tamo lose prosli. madjari su dali nekoliko heroja u sukobu sa siptarskim teroristima i nato satanskim paktom. borili su se kao lavoli za srbiju. vojvodina ima problem da da novac beogradu i to je to. isto kao sto i zenica, tuzla ili bihac to isto ne vole da daju sarajevu.
HAL90olo Pod autonomijom vojvodine se ne podrazumijeva odvajanje od Srbije? Znamo.U tom slucaju bi se radilo o nezavisnosti Vojvodine. Bas si pametan.
@fanaticos1 neznate. vidi komentare zatucanih booopsnjooooka
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Bice punjenja zatvorskih kapaciteta sa ovakvima koji daju ovakve izjave.
Pa da stvarno, eto jos jedino Vojvodina nema svoju reprezentaciju u fudbalu.
"JABI VOLIO DA SE VOJVODINA ODVOJI ZATO JER BI ZIVJELI LIJEPO BEZ SRRRRRBA NAPRIJED NEZAVISNA VOJVODINA ALLAHUAHUAHUA" - prosečni Klix balija koji Vojvodinu ne zna da pokaže na karti
Novi Sad je grad kulture, tako da Tuzla i Zenica mogu da uče od njega te od Sarajeva da traže ono što im pripada. Iako je ciljano zatrpan raznim seljoberima iz HR I BiH, Novi Sad se dobro još dobro drži. Komunjarka Perovićka i židovka Biserko svakako nisu neko koga poštuju Lale, tako da je ovo naručeno iz vana, preko raznih fondacija. Ovi koji misle da je u pitanju nekakav nacionalni animozitet nemaju poima. Građani Vojvodine su zakinuti jer ne žele da hrane Beogradski parazitski aparat.
Srbija do Zemuna 😇
Herzog = Vojvoda Šta to govori za Vojvodinu... Hercegovina? A kakva samo razlika između dvije regije...
I Hercegovina je bila prekrasna prije pada pod turke. Sve što je bilo pod Turcima je otišlo u neku stvar-Balkan i Bliski Istok.
Svaka nekadašnja kolonija ode u neku stvar, osim Amerike, još se drži.
Za 5-6 god.EU više neće postojati.Napraviće se(oduvek želja srednjoevropskih aristokrata i intelektualaca)Podunavska Federacija(D,A,H,HR,Vojvodina,RO,BG),mnogo bolja i sređenija.Ostali...hm...
uh, uh, uh.... :):) odvadi
Šta ti znače ove prve kratice D,A,H?
poznati intelektualci,koje finansira soros,koje podrzava 2%-3% nijednu da kazu koliko kosta finansiranje vojvodjanske administracije.koliko su je pokrali zuti iz ds,zadnjih 7,8 godina.srbinizovali vojvodinu.pa naravno,jesmo trebali da je turčimo.bolje je podeliti srb,na 10-15 okruga.bački,mačvanski,timocki,zapadno moravski,sremski,juzno moravski,raski itd.
Da objasnim onima koji ne poznaju materiju. Vojvodjanska autonomija je sluzila pojedinncima, bliski bivsim vlastima, da od pokrajine prave sopstvenu prciju i zgrcu pare. Sad kad su izgubili pozicije i mogucnost za kradju, prave forume i kukaju o toboznjim pravima. Jednostavnop, izgubili su pravo za kradju.
Šta ćete, znate kako kažu kad su ih pitali, kako im je sad u slobodi, jel im fino? Oni slegli ramenima i kažu, ta isto je ... Ošli nemci, došli sremci!
Šta ćete, znate kako kažu kad su ih pitali, kako im je sad u slobodi, jel im fino? Oni slegli ramenima i kažu, ta isto je ... Ošli nemci, došli sremci!
Šta ćete, znate kako kažu kad su ih pitali, kako im je sad u slobodi, jel im fino? Oni slegli ramenima i kažu, ta isto je ... Ošli nemci, došli sremci!
Autonomnost Vojvodine je prvi uništio sam Tito, organizujući naseljavanje Krajiških srba u poslijeratnim godinama. Time je oslabio srpski nacionalni korpus u Krajini, što je omogućilo nezavisnost Hrvatske i Bosne, tj, raspad Jugoslavije. Stari je jako dobro znao da se Juga poslije njegove smrti ne može održati, zato je ustavom iz 74. obezbijedio mehanizam za nezavisnost Hrvatske. Pritome su u sve bili uključeni njegovi najbliži saradnici: Bakarić, Manolić, Perković, Boljkovac, i naravno Tuđman
koji su sve redom njegovi komunistički generali i udbaši. Zauzvrat, obezbjedio je da Vojvodina postane srpska bez dileme, jer sad tamo oko 70% stanovništva čine Srbi, i to je gotova priča. Ono što sigurno nije planirao, to je nastanak Republike Srpske. Nije obezbijedio opstanak Hrvata u BiH, kojih će ubrzo biti samo 10% u BiH.
Isto kao i u BiH, entitete i kantone najvise odrzaju oni koji ih bas i ne vide kao rijesenje - cisto jer su oni izvor primanja i dobrih diplomatskih poslova