Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A što me žena naSikirala
@bar.... kad tebe izujedaju drugu ces ti pricu pricati..... OSLOBODITE NAM GRAD OD LUTALICA.... azil pod hitno- i njima ce biti lakse... ove sto kobajagi vole cuke bas briga sto su oni promrzli i gladni. imamo jedini gl. grad na kontinentu gdje copori pasa odredjuju kretanje pjesacima...
Samo je očigledno da ni tebi nije jasan tvoj vlastiti komentar na u ovom slučaju ubistva jedne Hrvatice svog muža Mađara.
Jos jedan dokaz da su zivotinje bolje od ljudi. Ne u.bijaj.u nas sjekirama na spavanju!!!
Vratio mu se zanat, sve se vraća u životu :-) Tako će i ovom ljudskom šljamu od što maltretiraju i dižu hajku za pse.. Pa nemojte puno kukali kada budete žrtve i kada vam se istim vrati :-)
Dobro pa ga nije sjekirom na spavanju..
NIJE SMJELA NA SAKEEEEEEEE
malo ga sekirala :D
PA STA OCEKIVATI od serba, GENOCIDASI I GENOCIDASICE...?!!! CAST IZUZETCIMA...!!!
serbkinjama je u krvi ubbiti muza sjekirom, onda ga raskomadati, zapaliti, pola baci svinnjama pola pojede.......samo serbkinje i genocidasice znaju takve specijalitete...!!!
Ova vijest spada pod rubriku \"Male tajne velikih majstora kuhinje\". Riječ je o receptu za zrezek na Odžački način.
POGLEDAJTE SAMO KAKVI ZLOČINI SE DEŠAVAJU U SRBIJI...AKO CITATE NJIHOVU STAMPU, VIDJECETE DA TAKVIH ZLOCINA SAMO IMA U KRSTASKIM ZEMLJAMA I DESAVA SE LJUDIMA KOJI SU SLABI VJERNICI, ODNOSNO NISU NIKAKO MU.SLIM.ANI... ZATO LJUDI PREDJITE NA VJERU MIRA, NA JEDINU PRAVU VJERU...OSTALE VJERE SU STRANPUTICA, VODI VAS U VATRU....KASNO CE BITI KADA DODJE SUDNJI DAN...ZATO SE POKAJTE ALL.AHU I EDUKUJTE SE STA VAM TREBA DA PRIMITE ISLAM U CJELOSTI...NIJE DOVOLJNO NOSITI IME I PREZIME \"MUSLIMANSKO\"... JA VAM ZELIM SVIMA NAJBOLJE !!!
srpska posla
ovako svakog treba ko vara svoju zenu...
nije lajala na njega i ujedala ga za noge. a možda ga je i ubila zato što je ON LAJAO ili ujedao oko sebe i hodao u čoporu?
A babo mi kaze da ima nacina da zbog zena postanes splacina...