Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet pokazivanje mišića i Rusko bildanje na Balkanu. Ako se i Ameri uključe u ovo pokazivanje mišića na Balkanu, onda smo mi stvarno naj...li.
Očit je cilj Rusije, jaka Srbija naoružana i spremna da kontroliše Balkan. Američki plan o dominaciji Turske na Balkanu je propao.
Teroristi vjezbaju na teroristima, ha ha koje budale...
ovi se srbi ufurali da su nešto važno u svijetu pa sad vućić glumi kastra , uzmite atlas u ruke pa vidite gdje je nato , gdje je rusija i gdje je srbija
ŽIVIO NATO. GOD BLESS AMERICA!!
Ovakve oklopnjake smo u Bosni skidali ko đenerike s drveta
...srbija glumi titu, kohoce da budu raja i sa rusima i sa zapadom. ovo moze da im se dobro obije o glavu. nazalost moraju odlucit s kim ce. ne znam hoce li im nato ovo oprostit.
Zasto bi NATO sta prastao,pa nisu oni u NATO a NATO bi sve dao da im Srbija bude clan.Da Srbija igra na dve stolice,zapavo i vise njih.Imaju saradnju sa Kinom i drugim zemljama.A Bosna se uhvati Turse i ne pusta.
da, ali srbija NIJE jugoslavija da moze da to radi. nema tita vise. srbija, kao i ostale male banana drzavice bivse juge mogu sada samo da ga dudlaju i rusima i americi i kini, itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ma rusi nisu ustanju da ratuju samo seru i nesto izvode. Nebi izdrzali ni sedmicu dana sa protiv neke jake vojne sile. Da ih SAD nisu pomogli u drugom svjetskom ratu njemacka bi ih pregazila do kraj istoka...
Jesul ponijeli grijalice ipak su srbij ukinuli isporuku gasa ? bit ce im hladno.
imam svoje ljude u vladi
200 miliona dolara :* Pihihihihi rekli su poslaće pare s dronom direkt u Moskvu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo ne miriše na dobro.
Mirise na albanski dron
Ma jok miriše na puč u Srbiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)