Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dabogda umro
Nisu uspjeli dokazati krivicu pa će mu sada,kao i voždu Slobi, premazati tanjir i ode Šešo kod alije da mu i tamo pije krv na slamčicu.A neka zaslužio je dosta zla je napravio svojim lupetanjem.I Srbima i mošnjama.Samo mi žao što mu društvo ne prave hare silajdžić,ejup ganić,hasan čengić i ostali šljam iz bh ratnog rukovodstva.Ali pravda je dostižna.Spora ali dostižna.ganić može do fojnice otić,a hare je obolio,sav se osušio ko kruška.GANIĆU IZAĐI IZ SRPSKE KUĆE ĐUBRE SANDŽAKLIJSKO.Sve poštene muslimane iz Sarajeva ste rastjerali,pakaši sandžački...
Nije Evropa mogla doci na red od Srbije, posto su ovi potonji popalili i opljackali sve u Bosni. Onda se Evropa naljutila i malo bombardovala po Srbiji. Opet ista srpska propaganda. Kako ne smislite nesto novo?
o jesi otkrila veliku tajnu :) naravno da su psi rata uvijek prisutni. što ne znači da za agresiju nisu krivi Cvetković Maček.
Jest, al hajd ti to objasni iskompleksiranim snobovima Bosancima...
Našem Voji se možete samo klanjati,umjesto onom arapskom varalici!
jel to onaj posrbica što je govorio kalovac vilovitica kalobag
interesantno kako svi oni umru prije presude..... ubjedjena sam da su zapadne zemlje imale itekakve direktne veze te udjela u ratu u BiH.... zapamite, stranci se nece smiriti dok se BiH u potpunosti ne rasproda i ne podijeli i osiromasi....vec smo maltene kao afrikanci..nista ovdje nije napravljeeno a da nije neplanirano....
neka neka nek umire na rate malo po malo al veoma dugo!
Punu šerpu ulja podgrijat pa sve okupati tkz. servske eroje
Ne krepaj još dragi vojvodo
Otrovaše i njega. Nema izać!
Ma da. A ovi u Hagu nisu uopste bolesni. Sta treba, da ih se hvali i dize u nebesa. To su ratni zlocinci koji su nas doveli dovdje. Ne znam sta je tebi cudno? Oni(ratni zlocinci) ce ubrzo krepati, drugo nisu ni zasluzili.
Eto budale u šta život potroši. I sad u miru istražnog zatvora razmišlja...
Koja kamara bolesnih umova na jednom mjestu.