Kosorova o Mesićevoj izjavi
0
"Vlada Hrvatske apsolutno podupire opstanak BiH"
Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Rašo ma vidi ti njega kome objasnjava objektivnost ?????? Jasno je ko dan da ce vam koridor u Brckom biti prekinut i da ce vam cesta od Foce prema Visegradu biti blokirana. Nas problem je sto ste ubacili jako veliki broj izdajnika koji na sve nacine pokusavaju da miniraju planiranje sta da se uradi ako BL raspise referendum.
Tihomir, Izmetbegovic i njihova yugo SDA stranka ce dobit nula glasova. Nek traze glasove od vlaha.
Stipe je kralj... i 90-tih je imao izjavu : Bosanci prodajte kravice i kupujte strojnice!\" ali nee mi smo \"slobodno i bez brige zaspali\" ( izjava paljanskog krvoloka) pa se jedva probudismo nakon cetiri duge godine... Svejedno politika kako nasih u federaciji tako onih u rs je katastrofa, narod i ovdje i tamo nezadovoljan al i dalje bleji i izlazi na izbore vodeci se nacionalistickim strankama... u federaciji od mase lopova ne znas za kojeg ces glasati.. Oni u rs i dalje biraju dodika iako su protiv njega i njegove politike... evo primjer na ulazu u Bl imate grafit na kojem pise \"sve za rs\" a neko je na to dodao \"zato i nista nemas; na ulazu u Focu \"miodraze brate mio u foci si izgubio\" a stanje u Trebinju je slicno, ljudima obecali aerodrom a nemaju autobusku stanicu, ako je ko bio zna.. Opet latini nam se u hercegovini prepali, nema vise hrvatska i sad sam malo ovdje pa sam malo tamo... kako god okrenes opet smo donji...
Ko, Mesić!? Ma *ovance bio, *ovance osto, 100% !
Vezite pse da ne moraju sinteri da ih kupe!!!
Samo, nije ih ni Hitler mogao spasiti, pa sumnjam da ce moci i danke deutschland i sotona iz vatikana, dodje li do kurslusa!!!
Zar mi nemamo političara koji je to smio kazati,BRAVO G: MESIĆU,usput zavidim Hrvatskoj na Premijerki,bili se mijenjali da im damo Mujezinovića
Vidjecemo dokle ce im evropa zategnuti lanac, ne zategne li, bogami nece dobro biti, previse su se poceli pazdrcati crnokosuljasi.
Sta reci, fasisoidni pa gotovo!!! Oni bi najradije bodljikavu zicu, a njihovi mentori ih pustaju da laju ko bijesni dzukele sa lanca!!!
Selo Kovacevici, ili Kovacici, sin ustase zivi samo nekoliko kuca od sina Srbina ciju majku je komsija ubio. Otac mu se zvao Lijepi Rade, kasnije partizan.
Kazu kako su na najsvirepiji nacin pobili stotine hiljada Srba, a sve originalni snimci koje su svabe sacuvali jer su htjeli pokazati svojima kako su \"efikasni\".
Veceras na jednoj strnoj tv kazu kako su ustase najgori fasisti u Evropi!!!
Stipe kralj.Gospodja Jadranka Kosor kraljica.
pa,hrvatska je imala povijesno zaleđe za referendum,RS ima genocid iza sebe,neće ići. RS je pojam koji postoji 15 god,Hrvatska 1000,loša,vrlo loša usporedba
Ma meni je Stipe bog. Ima li kavog nacina da ga izaberemo za predsjednika u Bosni. Taman je ost\'o bez posla kod kuce.