Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova slika je sa mola u Riječkoj luci, kad je prije nekoliko dana bura divljala! U centru grada udari preko 120km/h, a na krčkom mostu izmjeren udar 236km/h STRAVA !!!
Jugo je najopasnija stvar na moru. Diže ogromne i nenormalno snažne valove koji ponekad svojom snagom razbiju betonske molove, odvaljuju masivne kamene ivičnjake, a brodove nosi kao da su od papira. Uzrojuje ogromne štete, a čini mi se da se u Dubrovačkoj Republici nisu donosile nikakve važne odluke ako jugo puše 3 dana zaredom. Djeluje na psihu i na organizam.
Neznam jesu li za "vjetar" spremni dabogda ih oduvo na mars!!!
Jesmo. A koga će odpuhati na Mars, vidjet ćemo.
Mi Hrvati "U"vijek za dom spremni. Deutschland uber alles!
Odkud stabla na moru *** ti zivot...
sva sreca pa imamo jako malo jadrana :D hajde ba kod njih vjetar a kod ans u ponedjeljak snijeg ,kako god bolje im je nego nama ;)
Hahahahhahaha stvarno si kralj!!!
Ovo Pavelic uzvraca pozdrav Simunicu :D
Rodjena sam u Sibeniku al' ne veze me nista za taj grad... Nego i ovde u Bosni puse jako .
ta tvoja recenica nije nimalo povezana, evo ti primjer kako pises: Koliko stane uštipaka Slonu u uho ako je porcija čevapa u Jablanici 3,5 KM?
...nisi u zadatku naveo kvadraturu somuna...
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ovo je neka Oluja II
suti ba, sad ce pocet grmljavina :D
Brodiće ili brodice?
Lâđe
od kvalitetne gradje
PRIKAŽI ODGOVORE (6)