Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuca???? Ko se potukao?
Kada se u bih govorilo "tuca"?
A nas u Sarajvu ko jebe , aaa?
' Pijavice ' već decenijama zahvaćaju BiH pa ipak je još tu...
'Torcida' na aparatima...
Split najljepši grad u bivšoj yugi, najbolji klub(institucija) Hajduk, naj moćnije navijače imaju torcida. Svaka vam čast.
NISTI GLEDO ZAPRESIC JARA NEMOJ
nis ti bio u Han pjesku kolega eeee da vidiš te ljepote :) šalu na stranu , definitivno se slažem s tobom , i za grad i za klub
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sorry, ali ovo je tornado. Tipični. Vidimo kumulonimbuse iz kojih je nastao. Da li mu, i zašto, od milošte, tepaju "pijavica" ??? Da im bude lakše ?
Tromba - slabiji tornado.
@Dzevad Galijasevic, Da, kako god, i po temeljnim karakteristikama, i po Fujita i po Torro skali je tornado. Slabiji ili ne - tornado je. :-) Ali mi je smiješno da mu je neki formalni naziv pijavica. Taj naziv djeluje umirujuće, ali smatram da prikriva strašnu stvar iza tog relativno bezopasnog naziva.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...vjetar "razbio nekoliko stabala"...gospe moja, šta sve ima tipkovnicu...
...vala baš :))
za ustasama sigurno suzu necemo pustiti.....