Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
polako krscani stace svako na svoju stranu ovo i jeste to vrijeme ciscenja od otpada u vjeri
ulema dunjaluka a sisi ko veliki musliman pa ga gotivite ?
Hoće li neko pojasniti u ćemu je razlika izmedju sunita ,šita i vehabija,kršćana i protestanata?Jel ta razlika vrijedna života čovjeka?
Naravno da ima veze sa islamom, jer IDIL stvaraju muslimani u ime islama. Potpuno je besmisleno govoriti da to nema veze sa islamom. Uostalom, prorok Muhamed je radio to isto. Palio i osvajao gradove i ubijao sa svojom vojskom.
Kakve ste vi sve ratove vodili protiv Islama i pod kojim izgovorima da se neda raspravljat i opet kao i nekad dodjete na tudju zemlju da uzmete sto vam ne pripada i ocekujete da to neko nijemo gleda.Pa uzmi sebe za primjer da ti neko dodje u kucu da ti uzme sve sto imas i usput ubije porodicu tek onako kako bi ti reagovao. Pricate o Islamu kao o najkrvolocnijoj vjeri a vasi popovi su vas blagosiljali kad ste isli da nas koljete. Zovete Isusa i Bogom i Sinom Bozijim a vasa Biblija je puna dokaza da nije ni jedno ni drugo nego da je Boziji Poslanik, izopacili ste svaki dio svete Vam knjige pisali sta ste htjeli i kako ste htjeli,najveci zlocinci i razvratnici su vam duhovne vodje i onda hocete da nama kazete kako je nasa vjera necista. Svaki normalan musliman uvijek ce reci da Idil nema veze sa islamom jer nama je zabranjeno ubijanje i sve ono sto isti rade u ime vjere, prisilno nekoga tjerati u vjeru itd... Pocistite svoju avliju
@MMB Eto i genijalcu poput tebe se moze desiti da ne shvata da su IDIL stvorili Amerikanci i da se oni ne bore protiv Amerike nego sluze Amerikancima. Kad porastes, kasce ti se samo. Do tada uzivaj u svom neznanju i naivnosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jasno je da ima veze sa kršćanstvom, jer je Zapadu bliskoistočna nafta i otac i sin i sveti duh...
Islamska drzava nema veze sa islamom??? Na Youtube i ISIL-ovim medijima se fino vidi da idu u djamije da se mole Alahu, da ratuju i umiru u ime Alaha itd itd.. Mene ovi sa svojim "argumentima" nisu ubijedili da se radi o budistima...
zabrinuti gradjanin, morao bi poznavati islam, pa bi tek onda znao da ono ludilo i divljaštvo nema nikakve veze sa islamom.
Dobro.. Ja poznajem koliko poznajem... Znam da su ovdje turci uveli islam sluzeci se metodama kao nabijanje na kolac gdje se zrtva danima muci prije smrti sto je ipak daleko primitivnije i nehumanije od metoda kojima se danas sluzi IDIL...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cistite vi smece ispred nase kuce ODJEBITE OD DRUGIH DRZAVA...
Ulema se nije slozila, ni iz Bosne pa ni ona u drugim zemljama, nema se tu dalje sta raspravljati.
Naravno da nema. Ne treba ti vjerski lider da ti nešto takvo kaže... To što oni rade je sve drugo osim Islam. I bilo kakvo ubijanje i nasilje nema nikakve veze ni sa jednom od religija. Druga stvar je što grupa ljudi prilagođava religiju sebi i svojim zatupljenim shvatanjima pa čini to što čini i što nije ni ljudski, ni moralno, ni religijski.
@ durin Ajde molim te objasni kako je to Islam nastao na genocidu molim te
Kad bolje razmislim mislim da su to ipak Srbi.