Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onaj ko je za vrijeme rata protjeran sa svog ognjista zna kako je ovim izbjeglicama
ovo nisu izbjeglice, nego pobjeglice...vecina ih nije iz sirije uopste nego najgora mraka sa bliskog istoka, a sirijci nisu istjerani iz zemlje nego su pi*ke koje nece da se bore za svoju zemlju
@bogamber Vecina su izbjeglice. Kome da se prikljuce da brane drzavu? Bolan sto frakcija tamo ima, sve ko fol muslimani, a biju se izmedju sebe. Jos ti Rus dodje i odozgo te gruha. I mi smo bili izbjeglice i morali otici sa svojih ognjista, a kod nas se barem znalo ko je neprijatelj. Tamo svi nesta spasavaju, a svi neprijatelji izmedju sebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kazu Madjari planiran pelazak oko 17.000 izbeglica sa Bliskog Istoka a sad se pojavljuje cifra od nekoliko hiljada.I pored tolike vojske i policije i povecane zone kontrole od 8 km u dubinu njihove teritorije da toliko predje u Madjarsku cisto sumnjam jer tih izbeglica nema toliko u Srbiji.Opet spinovanje Madjarske vlade!
SVAK JE KOVAČ svoje sreće ! NAime jučer izbjeglice su pomogle Exitu Britanije, a sada Putin preko Srbije prijeti EU da 1. Ukine sankcije Rusiji 2. Da spriječi bilo kakve izmjene krivične nadležnsoti Srbije za rat u Jugoslaviji , koje traži Hrvatska kao predusalov za ulazak Srbije u EU !
tvoj komentar nema veze sa ovim sto je objavljeno
Kako su dosli kad je zatvoreno kod Makedonije, a i kod Grcke?
Daj Madjari ostrije to malo