Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast komsije,samo je velika greska smjestati izbjeglice u glavni grad a jos veca greska bi bila naseliti ih zajedno na jednu lokaciju.
Hrvatska je tranzitna zemlja ekonomskim migrantima, na humani način ćemo ih ispratiti dalje. Samo im nećemo dijeliti pasoše, uvidjeli smo da su komšije jako nezahvalni. Kako onda očekivati zahvalnost od tamo nekakvog Afganistanca ili Sirijca?
Ne, to nije točno. Bilo kakvo omogućivanje tim imigrantima slobodan protok prema sjeveru Europe ne ide nikome na korist, niti Hrvatskoj niti Srbiji. Samo kada se zaustavi slobodan protok migranata prema sjeveru Europe se može i zaustaviti dolazak novih migranata. Što prije svi pozatvaramo granice to bolje za sve.
šaljite ih u sarajevo. da bošnje konačno upoznaju prave muslimane...
Natjerati sve da dolaze na međunarodne granične prijelaze i neće biti nikakvih problema. Ako nisu mutna posla, nemaju razloga da se boje granične kontrole. Ali pošto ih 50% dolaze kao ljudi koji bježe od siromaštva, a ne od rata, dakle ekonomski migranti, bilo bi preporučljivo da se izgradi jedna žica prema srbiji, da se ne provlače kroz kukuruze.
90%
Pogledajte komentare na vecernji.hr,hrvati kuhaju od muke sto ulaze imigranti u drzavu,"islamizacija" europe itd.
a sjećaš se kad ste vi kukali i sklanjali se po hrvatskoj?
slušaj jarane kad bi ovi ušli u BIH vidio bi tvoju reakciju vidit pa neka ti se počnu motat od kuće tu ima i šita i alavita a ti dobro znaš šta oni misle o sunitima. da ti nepričam dalje. Stoga u Sarajevo inače multietićni grad dovesti jedo 10000 šija pa ćeš vidit belaja za par godina. Inače ljude treb primit i pomoć ja prvi pomažem kad bude trebalo
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Šaljite ih na jadransku obalu. Svakako je prošla sezona i kuće će vam ostati prazne. Fino njima, fino vama.
šaljimo ih kod tebe kući.
@Juraj.Dobrila, hahaha jesi se prepao :))))). Nisam ja propisala koliko će koja država, članica EU primiti izbjeglica! Pripazite ih malo i pokažite humanost prema njima. Nemojte da biste bili kao Mađari.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)