Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sta sad kada je Kosovo konacno neovisno, a nema mogucnost eonomskog opstanka i prosperiteta?
baš ih briga, dobro dođu amerima kao vojna baza. hi hi hi.
Ma nije im to neka sreca. Ameri imaju vecinom sve u svojoj bazi i nemaju potrebu uopce ostaviti novac na Kosovu.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ne odgovara im sad ni vlastita drzava!? jbg sada
Siptari kao i ostali kozojebi su nedrzavotvorni narodi. Nesposobni do odrze drustveno uredjenje ali vrlo sposobni ko virusi da se infiltriraju i razmnoze u vec postojecim drzavama ili sistemima.
gdje god je islam tu vlada siromaštvo i nepismenost,osim onih zemalja koje im Bog podario naftu,inače bi i te zemlje bila total bijeda,svidjelo se to nekom ili ne ali je to tako
hahahha ma jel moguće, sad će šiptari sa izbjeglicama u Dojčland
A texta sto se neki novinarcic pretrgnuo pisajuci...skrati malo tebra, ovo nesta preopsirno
Ko je izdao Jugoslaviju, dobio je Republiku, naciju, vjeru, kapitalizam, demokratiju, ideologiju ...šta je sad problem !
Sad realno; kad je na Kosovu bilo drugacije? Poznato je da je oduvijek bio najruralniji i najnazadniji dio u Jugi. Najmanje se tamo investiralo i napredovalo. Poslije ratova je kao i kod svih, nastupila prava bijeda. Izborenom neovisnoscu ne dolazi na pladnju i ekonomska sigurnost. To je proces za koji je potrebno vrijeme, kao i ucinkoviti rad i vodjenje drzave.
što li???
Recept za njemačku Izaberite čovjeka kojeg će amerika progalsiti diktatorom Nevladine organizacija ili uduženja koja se tako nazivaju neka izazovu nerede Izazvati građanski rat Poslat slike male djece u svjet kako plaču nemaju šta jest može koji i leš uslikat scene kako bi se senzibilirala zapadna javnost I krenut u dugačkim kolonama ispred terora i uzasa prema njemačkoj i eto vam Azila i posla. Poginut će 1000 a 500000 dobi poso.
dobra je stvar što su švabe opet uvele granične kontrole.. Danas bi svaka uš išla za njemačku .
KO JE NA APARATIMA ?
Clinton