Istraživanje Gallupa
0
Većina Albanaca želi Veliku Albaniju
Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@jos malo U tvojim vlaznim snovima.
UMNO POREMECENI KLOSAR,PRIHVATI SE POSLA I RADI NESTO A NE SERANDAJ PO INTERNETU,ZAISTA SI \"dingospo \" POSEREM TE !
Siptari zele veliku Albaniju????? Da taj san osvoju ubili bi se izmedju njih za 1 mjesec... Nemaju sta da jedu svi beze ka evropu a tu nesto pricaju... nek se vrate po njivama da rade kao po obicaj i da ne sanjaju... 10% imaju para a ostalo su fuka sirotinja... sreca njihova sto njih ima dosta ka zapadu da hrane sirotinju po Albaniju, Kosovo, a Sipatari po Crnoj Gori Makedoniju i Srbiji umiru od glad omladina bjezi ka zapadu... Nije vise ista vremena SVAK ZNA KAKVa je njihova DEMOKRACIJA ... Ne postuju njihove manjine po Albanije Kosovo... ZELE ETNICNO CISCENJE...
Podrška zaoštravanju situacije u prekodrinju.
Ovo bi trebali da pogledaju svi ovi \"Bošnjaci\", poučno je. http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/20/RTS+1/248021/Trag:+Skadar,+srpska+pri%C4%8Da.html Da skratim, pitaju čoveka u Skadru šta je po nacionalnost, on kaže Srbin. Pitaju ga koje je veroispovesti, on odgovara musliman. Tako se čuva nacionalna svest u najtežim vremenima i najgorem totalitarnom sistemu, bez obzira na veru, a ne kao ovi što prizivaju Tursku koja je bila okupator na ovim prostorima. Toliko.
veliki ili mali, bijedni su, pa to ti je. tamo ce progres stici za milion godina a mozda ni tad, kad se raspadne suncev sistem, mozda.
Zamisli te . Velika Albanija prelazi preko Medjunardo priznatih granica : ( Grcka , Bivsa YU Republika Makedonija , Crna Gora , Srbija ) Uzmite u obzir Clanice NATO , od skoro je i Albanija . Ne prezrimo saradnju Istocne i Zapadne Crkve = Islam ima slabe sanse na Evro tlu .Gospodo Bosnjaci bez obzira koliko vi volite jedne a mrzite druge objektivno trenutno Albanci nemaju nikakve sanse to je samo san .A sto je i za vasu buducnost i opstanak dobro .
samo sitnica da ovi nasi bosnje ostadose nezbrinuti tu, a posto se solidarisu na vjerskoj osnovi, valja ih pripojiti preko zeljeni transferzalj, nase izdajnike srbe slabih karaktera radoncice i ostale, sa braca aljbanjez. da si se usreche medzusobno, ahhhhhh. biche veselo. a sad, vidjechemo sta kazu u eu, kako ide pripajanje nakon ukidanja viza, cini se da nece imati tko da se ujedinjuje, samo vidis, ispraznio se veliki aljbanjez preko nochi!!! pa tamo u belgija trazu drzavu, bre. i u usa i jos malo okolokole.
ovde fali nesto. ako dodje do ove situacije, onda i bosnjakistan fildzanistanu sleduje ujedinjenje sa brachom i maticom, ta tamo pripadaju, i to im je zivotna zelja. napravicemo jedan kineski zid. neprobojni.
rokajte smrde mamu im zlocinacku!!!!
Srbi se pitaju! Ustvari ne, prosla vremena. Gradite ih tamo. Samo ne dodite do BH-granica.
@Fatma , samo mi reci gdje si locirana duso i odmah stizhem
Jooj br\'te ja njiha volim . Bas me sinockena jedan dobro guzijoooo . Bolji su ljubavnici od ovih nasijeh dilbera
nek popuse veliki Albanci, jos nam treba nemira na ovom Balkanu .
DA se dogovorimo ......od koje godine da racunamo istoriju jer srbi racunaju od kada njima odgovara.........i evo cinjenica da imaju najmladju vjerrsku zajednicu na balkanu jer su tek 1920 godine osnovali jedinstvenu krovnu pravolsvanu zajednicu.....do tada su egzistirali regionalno....