Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je zaista nesvakidašnji poduhvat. nadam se da je neko pratio i verifikovao ovo preplivavanje. Mogu da primetim da mediji tvrde da je Davor Novović preplivao i Lamanš, a moja provera je ustanovila da Davor nije na listi nijedne od dve zvanične organizacije koje prate i verifikuju prelivavanje Lamanša www.channelswimming.net i www.channelswimmingassociation.com. proverite sami.
Bravo Majstore
srbija do amazona bre! hahahaha legendo hahaha. nisam se odavno ovako isplakao .. a liku svaka cast.. ono kao preplivao sam ovo, pa malo ono , pa navratim do ovog grada. ja jedva dodem do onih plutaca u makarskoj, a negdje napola halalim dusu
srbija do amazona ahhahahaahahahha
Da mu oca đetić je Crnogorac
nije za 66 dana nego za samo 6 dana iako su ga turske pirane stalno napadale junački se borio
Momku svaka cast :) bravo care ::)
krvi dok se ne dokaze suprotno jel? blago majci koja te rodila tako bistrog
Anakonde i pirane nisu najstrasnija stvorenja u Amazonasu, ima jedna ribica koja se privlaci na urin, ako neko urinira u rijeci moze da se uvuce u mokracni kanal, treba mnogo operacija da se izvuce ta riba-parasit, gledao na discovery :)
da ne psuješ ko kočijaš ne bi bilo filtera..
koji glup filter...ne mozes napisati mate.rija, valjda mate.r se cenzurise zbog psovanja
\"prljavstina\" u amazonu je od sedimenta i mate.rija organskog porijekla, dok je tamis zagadjen industrijskim otpadom. drzi se ti majstore lopte.
Jel sad 46 ili 66 dana?! Naslov kaze 66 a text 46?!
Momku svaka cast... Ispravka za redakciju: \"Vaterpolista \"Partizana\" preplivao Amazon za 66 dana. Srbin Darko Novović za 46 dana preplivao je južnoameričku rijeku Amazon, čime je postigao podvig i pretekao legendarnog Slovenca Martina Strela, koji je najdužu rijeku savladao za 66 dana\"