Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zar nije bilo ambasade?? Ma krv nije voda narode.
Nostradamus je rekao da će kamile piti vodu na Rajni. Ne može preko noći.
Bagdad na Dunavu. Nije loš naziv, i Frankfurt je na Majni :)
Pa jasno je brate sto otvaraju ambasadu. Masa srpkinja ide da se kurva po njihovim dvorima. ne mogo osvojiti, sada da im olaksaju put dolaska otvaraju im ambasada. Uzmu ih za moderne robinje da joj hranu i gardarobu i drzi je tu 3-5 godina i sutnu kad izgustiraju.. Istina ziva. Mozda ko nategne i Prasima...
Sve arapske zemlje su za saradnju i dobre odnose sa svima osim sa "turcima". Posebno su bili zainteresovani za saradnju i diplomatske odnose sa Jugoslavijom u kojoj su sva prava imali Muslimani.
a nama salju radikala da radikalizira muslimane
Zbog ovakvih kao commie..the.end bas mi bilo drago da ti "radikali" pocnu dizati ljude u zrak po Republici Sumskoj kao sto to rade u Iraku i Siriji, pa da Srbi onda imaju povoda reci da su Bosnjaci teroriste. @commie..the.end: Sto ti zelio Bosnjacima - to ti Bog vratio na djeci i potomcima.
commie.... naglasi, svete Mošnje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije ambasada Saudijske Arabije, nego Turske. Zato sto su Srbima svi muslimani Turci :D
Ne znam ko je ovdje iskompleksiran, imate li vi svoje portale?