Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije srdjan umro. Srdjan je ubijen, podlegao nakon sto su ga srpski heroji pretukli.
Ni jedan balija nije uradio ovo što je Srđan, a srpskih civila je pobijeno na hijade... Naravno da smo svi znali da balija i ne moze biti HEROJ, kako ti kazes...
@TFC_RS5 Pa naravno da nije, jer nije ni morao, balije nisu ubijali kao sto su radili srpski heroji tako da nije bilo potrebe spasavati neduzne ljude od balija.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Docekala bagra da komentarise i ispolji svoje frustracije.Nek vas je stid i sram . Počivaj u miru Srđane i hvala ti.
Претпрошле и прошле године, оба пута су ме беновали због овог коментара, цитирам; ''Срћан Алексић је био шврецер, бранио је свој џеп'' Жарко
*шверцер а и та седам година стара слика, прааааааво погодна, јел де?
...TAKO CE RECI SVAKI TREBINJAC.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nekina heroj Srdjan a nekima Naser Oric... Jos sve ono gradjanski multikulturalno
Zašto mu njegov grad nije podigao spomen ploču ili dao naziv ulice po njemu? Malo je onih koji misle kao Srdjan, a i oni ne reaguju zbog izdajništva. Bošnjaci bi svjedočili njegovom herojstvu ali i oni su protjerani. Grafiti koji se česti pojavljuju na zidovima Trebinja te pljačke kuća otežavaju povratak. I danas je potrebno Srdjana!
srbi na aparatima
"Nije u snazi, ni u nagradi vec u namjeri preko mojih i tvojih do nas Srdjan Aleksic" ~Kontra - HEROJI (2013)
Počivao u miru
samo istine radi; hej, bolan preimenovati ulicu Dr. Ivan Ribar u Aleksa Šantić - bolan - bolan... umjesto imena doktora čija djeca ginu za slobodu Jugoslavije u 2. svjetskom ratu u ime švercera koji gine za farmerice na pijaci tamam kako treba
Vjerovatno sad posmatraš ODOZGO ove budale DOLE kojima još uvijek nije jasno šta znači biti ČOVJEK/INSAN. Vidimo se jednog dana da mi kažeš kako je to biti ČOVJEK/INSAN.
Vecina vas ovdje na portalu realno nema ni grama pojma sta znaci RAT,LOGORI, i ostala sranja,bilo be ponovilo SE..KO GA je prezivio zna o cemu pricam.A vi i dalje pisite o mrznji, nacionalizmu i ostalim stvarima Koje vam nece pomoci da bolje zivite.
ispravka bilo ne ponovilo SE....
Docekala bagra da komentarise i ispolji svoje frustracije.Nek vas je stid i sram . Počivaj u miru Srđane i hvala ti.
Srđan Aleksić se dogodio u Trebinju, ali zašto ga nije bilo u Sarajevu?!
@Baton® Pa naravno da nije, u Trebinju se mogao pojaviti heroj, u Sarajevu se nije smio pojaviti i svi zločini su proglašavani herojstvom!!! Kuku nama s mitomanijom
@franziskkoo nisu stradali od agresora na kazanima nego su stradali od jednog čovjeka Mušana Topalovića Cace, kojeg su Armija i Policija BH ubili, pri čemu je stradalo 9 pripadnika MUP-a BH, kreteni jedni Armija BiH se nikako ne može porediti sa VRS, pa vi možete živjeti u lažima koliko hoćete..ja nisam čuo nikad da je VRS progonila nečasne ljude koji su ubijali
1993. godine i jeste nastala bošnjačka nacija, to su potomci onih koji su za 5 kg brašna prodali svoju veru.
Sutra kad bi Srbija ojacala i ekonomski se podigla, prodali bi bosnjaci svoje ruzne mame samo da im Beograd bude glavni grad. Mada, mislim da bi on i sad pristali da im Beograd bude glavni grad. To se iz aviona da i moze videti.
@N_Sad Samo ima jedan mali problemčić,tvoja smrdija se NIKAD neće ekonomski podići,a Beograd jeste (i hvala bogu da je tako) glavni grad i Bošnjacima i Hrvatima ali za žderanje,opijanje i karanje maloletnih srba i srpkinja, to se može iz aviona "videti" :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ulicu moze da dobije, Bulevar ne moze i nece da dobije. Bulevar moze da dobije samo Ratko Mladic.
@unmibh Ja sam sprema da se kladim u ovih mojih nekoliko miliona evra da je Naser Oric pobio vise ljudi od Ratka Mladica. Ratko Mladic je Titov skolovovani JNA vojnik, on nije dripac i kriminalca kao Naser Oric. A svi znamo da kriminalci nista ne pitaju, oni odma ubijaju.
Zato tvoja seka dobija osunećeni u bulju po simbiločnoj "ceni" od strašnih 1500 dinara :)
@franzisko, odgovor je vrlo jednostavan, nema Bošnjaka zato što nisu imali prilike, valjda si toliko pametan da ti ne moram crtat.