Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
miran STOKO prodacu te koda ti je head off wegeta vidi joj se na ocima da joj je muka od medalja a love nidze to su hdz-oci kaparisali sram vas biloo pokoj ti vegetskoj dusici babetino
anpolitikus - apsolutno si u pravu, i moja familija je presla na vispakove proizvode... halal je halal... a i domace je najbolje!
Ratko Mladić je rođen u BIH,pa šta se vi ne falite da je vaš,Bosanac.vi se kitite tuđim perjem.
Jest Zlata napravila Vegetu, ali sada je filuju krmetinom ako niste znali.... Ja sam prešao na domaće Visoko proizvodi kvalitetan začin sličan vegei pa preporučio bi braćii Muslimanima Visočku...
ko ti je bosnac idiotu jedan!! sva srbijanska politcka, naucna elita potice iz teritorija takozvane bosne i hercegovine, ali se nijedan ne izjasjnava bosancem zbog vas suga muslimancina koje svi preziru.. da ne grijesim dusu ovdje zbog balija sugavih.. neka joj je laka crna zemlja..
nema sta mi smo bosanaci najpametniji u regiji hrvati i srbi nam nisu ni do koljena
Ima li sta bolje od krompira sa vegetom. Fala nano.
Da, bas ovakvim ljudima treba dici spomenike i u cast nazivati ulice po njima, a ne nekim hajvanima. Jeblo nas ovo sadasnje Sarajevo!
zlata kick ass!!! zlata rules!!!
Bila fina žena...gledala sam davno jedan dokumentarac i intervju sa njom. Vegeta je bez sumnje jedan od naj hrvatskih, Podravkinih brendova. Mi možemo biti ponosni što je upravo jedna Sarajka \"začinila\" situaciju.
super-baka
i odmah ulicu ha? koji ste vi pachenici
Jebla vas nana
Hvala nano Zlato na vegeti!
Vala Hrvati su najpametniji,kite se tudjim perjem dok ostali rintaju. \"Hrvatski\" proizvodi i naucnici. A njoj pokoj dusi,izmislila je remek djelo.