Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija ne cuti i ovo je LAZ i manipulisanje. Ovo su jedini Bosnjaci gradjani Srbije koji su nastradali za vrijeme rata i to oteti na teritoriji RS od strane vonika RS. Zlocinci su uhapseni, spomenik poginulima podignut u Prijepolju i obiljezava se sjecanjem svaka godisnjica. Svake godine na dnevniku se gradjani podsjete ovog zlovcina. Veceras je bila ponovo emisija na godisnjicu otimce. Srbija NE CUTI. Cute drugi koji ubili hiljade Srba i jos ih ne priznaju za zrtve Njihova je sramota vjecna.
Šta kažu ko je ubio 5 i ranio 15 srpskih mladića 1998.godine u Peći??Vučić kaže da albanci nisu!!!!
Džaba ste tu, srbija je uvijek bila i biće hegemon, osvajač i otimač tuđeg. To znaju sve njihove komšije.
bit svjedok nepravde, terora a ne dići glas protiv toga je takođe činjenje nepravde, znači odobravanje...svaka čast ovim hrabrim ženama, od njih svi imamo šta naučiti....kad je ko od nas stao u zaštitu nekog kom se čini nepravda....
Koje "junaštvo"!? Skinuti civile sa voza i ubiti ih! Sve dok drzava ne osudi ovaj zločin, to je znak da još uvijek misle kao u periodu 92-95-ta!
Srpski eroji i junaci izveli drzavljane Srbije iz voza, prebijali ih, opljackali i ubili...to je ponos Srbadije
@SeriUDzamiju malouman si......nema dalje buraz
@SeriUDzamiju Jedini terorista sa ovih prostora je Mijailo Mijailović, koji je 2003. godine švedsku ministicu vanjskih poslova i majku dvoje djece, Annu Lindh, u tipičnom srpskom maniru (sačekuša na goloruku ženu, pobjegao pa se sakrio) iskasapio nožem u robnoj kući.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I posle 23 godine od zlocina muslimana nad srbima u Sarajevu BiH cuti.
tišu genocidaš, čuvaj se lavova i oluja!!
navedi jedno ime........da se nezna gdje je i sta je............nikad ocima sarajevo vidio nisi bijedo jedna,u Sarajevu se u toku rata hapsilo i osudjivalo,oni koji su ubijali hapseni su a vi branite ljude koji su vrsili masovne egzekucije maloumnice
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ustaska profuknjaca Natasa Kandic !!!
@MickoKumita 90% gradjana Srbije bi Kandicku zivu zapalilo. Toliki Srbi su izginuli, a nijednom ih nije pomenula.
@N_Sad Čudno je to kako srbi ne shvataju da su milošević i tuđman krivi za sva zlodjela, one su korektne, čiste po svojoj avliji. Mitomanija i laganje su inače svojstveni srpskoj nacionalističkoj politici koja dominira ovdje u zadnjih sto godina. I ovo je primjer da je matrica ista, učini zločin i vješto ga sakrivaj, samo što ovaj put su se malo preračunali, _ebiga tv, fotografije, svjedočanstva, suđenja i na kraju GENOCID I 500 MASOVNIH GROBNICA.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Respect za pojedince