Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sreca pa nije bio iz Bosne bilo bi odma teroristi...
Ovaj je neki Vojiislav Blazevic iz BL??? Moze li biti da je Blazevic vase prezime sa obzirom da znam Ciru Blazevica (Travnik )??? A sto se tice imovine ovog osumljicenog ...svasta moze biti, mozemo se ubiti od nagadjanja sta mu je motiv ako je on taj !
Pa dobro, neka policija radi, ne kazem nista, ali mozemo razmisljati naglas, tko nam brani. Evo, sad sam procitao zanimljiv podatak da je Vojislav bio nezaposlen, a vozio je Harley Davidson, posjedovao jos dva automobila i brdo prilicno skupe paraglajding opreme. Tko je to financirao? Šešelji su svi Hrvati, supruga mi je iz tih krajeva, samo je obitelj od Voje Šešelja presla na pravoslavlje za vrijeme Turaka. Dosta je bilo takvih slucajeva s obzirom da su Turci pravoslavlje tolerirali, katolicizam bas i ne.
Seselj je iz Hercegovine Istocne ,mislim da je vec bezbroj puta govorio o njegovom porijeklu ,Srbin je ... nego polako sa ocjenama ,neka policija radi njen posao !
Jedini pravi Hrvat sa imenom Vojislav je Šešelj, drugih nema.
VOJISLAV JE HRVAT IZ BANJALUKE PREZIVA SE BLAZEVIC toliko od vaseg sulje koji vas voli i stuje
Tko mi brani da "špekulišem" (špekuliram)? Ti?
Baš sad objavljeno, nekakav "komunistički pokret otpora" preuzeo odgovornost za eksplozije, ponovno tipičan rukopis obavještajnih službi kojima je cilj destabilizacije. Stvara se privid da skupina nije uvezena izvana. Članovi skupine čak ne moraju biti svjesni da rade za strane obavještajne službe, i oni su često izmanipulirani: http://www.index.hr/vijesti/clanak/komandir-samil-poziva-na-nove-napade-za-eksplozije-u-zagrebu-zasluzan-je-pokret-otpora/656919.aspx
Ne spekulisi i nemoj se ufuravati da si Sherlock Holmes...stvar je isuvise ozbiljna za tvoje nadr analize ... sacekajmo izvjestaj policije i rezultate istrage ,ali rodjak ovog nesretnika je izjavio da se radi o vasem covjeku ,nije Srbin , nego vas iz BL a sta ga je navelo na tako nesto ..necemo nagadjati pogotovo ne ici toliko daleko kao ti sad ! Kuliraj i cekaj ..pa ce se vidjeti !
Izjašnjavanje katolikom može biti i dio paravana kojim se služe ubačeni obavještajci. Osobno sam uvjeren da je Vojislav dio šire mreže srpskih spavača u raznim državama regije i kojima je cilj destabilizirati pojedine zemlje u pravom trenutku. Održavaju kontakte preko kojekakvih paraglajding i paintball klubova kao nastavak nekadašnje skupine Labrador. Moja pretpostavka je bila da su htjeli izazvati psihozu straha i nesigurnosti koja bi rezultirala antisrpskom histerijom s obzirom da će Hrvati uvijek prvo optužiti Srbe, a sve to pred Jeremićev antihaški dernek zakazan za 10. travnja ove godine.
E,onda je četo!
nema bradu i kapicu, nije iz federacije, nije Bosnjak ... najveci dokazi da nije terorista
Aleksandar kako se zove nije terorista tako hrvatska policija kaze???????? Da je kojim slucajem koji muslim ne bih ni noc docekalo vec bi bio okarekterisan cinom terorizma.Kako se istorija ponavlja.
koja slucajnost prosle godine u ovo vrijeme 11 januara onaj frajer u boriku (banjaluka) postavio dinamit ove godine 11 januara ova budala stavlja bombe po zagrebu da neslave mozda godisnjicu rs?
a joj ovo ce nas sad unazaditi , svi obrijani moramo strepiti !!!
Nebitno je sta je, ocigledno lud ko struja, paraglajding, ovo, ono, na fb profilu pise po rodjenju katolik, ali ljevicar po opredjeljenju, uzto ljubitelj ekstremnih sportova.