Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kandidat sa iskustvom za premijera bih
shime, a cha si me razocara.... pa tako pametno sve uchinija a dopustija si da te ulove jer si ostavija mobitel ukljucen? e, pa lipi moj, stvarno si me razocara.. a tako sam bija ponosan na te, galebe
A bi li moglo bit da je malo drugacije? Bi li moglo bit da je \"fra Shime\" zrtveni jarac. Nesto mi je cudno sto su ga uhvatili pa odmah pustili. Mozda se Crkva predomislila u vezi sa tom prodajom pa trazi nacin kako da ponisti ugovor. Ako sada Crkva bude i zaista trazila ponistenje prodaje (bez obzira sto su nadjene pare) onda je sve ovo vrlo \"znakovito\".
Ma j...o vas Sime sta mu klikcete , kradu politicari , kradu popovi i hodze ...sta narod da ukrade..onaj covjek smoki nemoze djetetu da kupi i nije jedini ..
Sime legendo
...plaćaju i pdv na mise zadušnice :)
...inače, vatikan je sve stek\'o strogo po zakonu :)
opet je posteniji od pape !
Ko ce sad da popu-Simi kitu cvijeca donijet?
Ajme Šime ća si me razočara...kakve jahte, kakva zemlja bolan u k.u.r.v.e uložiš i nema bolje zarade a vazda imaš gdje mećat... e moj Šime da ti znaš živit ne bi fratar bija...
sime uz tebe smo. kada mafija na vrhu opljacka milijarde niko o tome nista ne prica. a ti prodo nesto malo krsha i kamenjara i odmah drvlje i kamenje na tebe, 3 dana ni o cemu ne pricaju nego o tebi.
Kome treba par kvadratica zemljista kad se necija djecica mogu veseliti blagodatima.Neka si Šime prodao samo si bjekstvo loše organizovao.
Vratija se Šime........