Sedam godina od optužnice
0
Uhapšen haški bjegunac Goran Hadžić!
Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još jedan srpski junak i narodni heroj na putu za Hag
survior zavrsen:)))
Eee moj Srbine ti ili si prespavao zadnjih godina ili imaš nekih drugih problema Bošnjaci koji su optuženi pred haškim tribunalom su se listom dobrovoljno predavali,neki su već i pomrli a neki su davno odležali svoje kazne.
Padaju \"srpski junaci\" ko klade. Kada se vec pucaju u prsa sa izrazima \"junaci\" sto se nisu sami predali pa jos jednom dokazali da su junaci, nego se ko zadnje kukavice kriju, jer znaju da su ubice i koljaci...i to nad neduznim i ne naoruzanim...a takvi su vecina srba.
srbi su GENOCIDAN narod!
Za to su se genocidni prddstavnici i genoccidna tvorevina toliko plasili Vrhovnom Sudu i blokirali bilo kakvu inicijativu...!!!
BIH-i je potreban Vrhovni Sud da bi se krvolocne, izdajnicke i lopovske dzzukele mogle tuziti...!!!
Ode još jedan koji se borio za Jugoslaviju, i kojemu je ona u srcu, duši i cijelom tijelu. Moje saučešće SANU-u.
Kada se pocnu sada javljati ova dva Bosnjacka pravoslavca ili tzv. Srbina, evo im jedna poruka: Jeste li svjesni svoje nesvjesti?
Srbi vidite omjer vas je 66 u hagu bilo a bosanaca 9 zato kad pricas da smo i mi pravili sranja u ratu reci da je omjer bio 90 % prema 10% na vasoj strani.
Predlazem da se sada skupite u Beogradu i polupate sve u uzem centru grada zapalite automobile, a nakon toga se obracunate sa policijom i zandarmerijom. mi cemo sjesti i gledati na TV-u uz hladnu pivu :-))) J.e.b.e.m.o. Gorana Hadzica
cpBIA!!!!
Znaci da je servija jos jednom potvdila da je glavni krivac, arhitekta i pocinioc svih rattnih zlocina i gennocida u Bosni i Hercegovini...!!! REVIZIJA TUZBE PROTIV SERVIJE...!!!!!!!!!
POLOMICU CASE OD KRISTALA BIH4EVER POAZDRAV IZ BANJALUKE INACE DEVEDESETCETVRTI SAM
vid mu brade č.e.t.n.i.č.k.e a nesta kazu za vahabije ma f.u.j bolan gdje ces veceg s.m.r.a.d.a od c.e.t.n.i.k.a .... njihove brade s.m.r.d.l.j.i.v.e se ne primjecuju, a vehebijine su tako upecatljive .... neka je uhapsen iako smo svi svjesni toga da su g.o.v.n.a mogla biti pokupljena i prije 16god. samo da se htjelo!!! medjutim ..... ( toliko mocan da se tako dugo mogao skrivati, mdaj to su price za malu djecu...) btw: srbi dičite se svojim genralčićima u zatvorčićima ! :D
cetni.tet
ovo onaj kolj.ac