Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Defitivno lud tip.Svi smo maštali da imamo svoj tramvaj, pa makar i ukraden.
Dan danas kontam koliko moze max ici ako ga nahajcam od otoke do stupa
Nije izdržao morao je podijelit video . haahahaha
zaposlite momka, vozi tranvaj bolje od nekih sto svako malo udari neko auto ili pjesaka
Prvo i osnovno...lik ZNA kako se upravlja tramvajem...koliko to od nas zna,posebno ovi noviji ? I jos lagano usao i poceo se vozati...ovaj decko je gigant i ne treba ga hapsiti,nego mu dati posao i da vozi tramvaj...naravno obuciti ga kako treba i spustiti malo na zemlju ali decko nije glup definitivno.
Hebiga lud potez nema sta haha zanimljivo
GTA5 na aparatima.
Dno dna. Isto kao i vi kojima je ovo “ brate ocami super “ . Zarad par lajkova negdje 🤦‍♂️ eto zasto je uradio.
TikTok šiša debil
Pišonja i Zuga :)
KAZNU RODITELJIMA UDARITI!!
Promicatelj tramvaja
Ludo jest, al imam donekle razumijevanja 😁
" Sineee kako ti tamo u Sarajevo, učiš li te visoke škole?"," Dobroo babo,ali zezaju me ove Sarajlije jer vozim mercedes!!!", "A jeeelll, a šta oniii vozu?", " Oni vozu babo tramvaj!", " Reci ti njima kupiće ti babo tramvaj pa ćeš i ti u tom da se vozuš!"
Imat će makar unucima da prepričava...
Noc je tmava, noc je horka 😆