Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Policija je svugdje ista. A iako su policajjci kod nas (i u Srbiji) slabo plaćeni, mislim da to nema veze s njihovih mentalnim i moralnim sklopom.
Zanimljiva će biti objektivnost tog "uviđaja"...
E svasta, oni koji bi trebali da ukazu na saobracajne propise, krse ih. Doduse ne moze se objektivno ni komentarisati jer nemamo sve informacije, mozda su i oni prolazili kad nisu trebali, ali opet......
nego jesu li policajci vlasi?
ma ja tipicna pravda za Bosnjake i raspodjela posla u jednom gradu sa bosnjackom vecinom i to apsolutnom,ali neka docice i taj dan kad ce se Sandzak pa samim tim i Novi Pazar vratiti u okrilje Bosne iz kojeg su nasilno izuzeti Berlinskim Kongresom
@varate90 neko Tako ste pričali i za Kosovo i za C.G. pa za Vojvodinu. Ali vrijeme je čudo hahhahahhahha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zamisli kako onda voze oni koji krse zakon!
Novi Pazar najveci bosnjacki grad izvan Bosne
ma dzaba im trud cinjenica je cinjenica
.....jer za njih zakona nema.... oni mogu sve
I zato sto imaju platu manju od svojih kolega iz drugih drzava, treba im dati za pravo da gaze ljude na pjesackim prelazima? Daj, molim te.
Beneficirani radni staz i sta hoces vise. Sa 30 i kusur godina starosti ides u penziju