Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije nego ovi fanatici i nacionalisti pocnu sa pljuvanjem i sirenjem svoje mrznje neka znaju da se ovo moze svakome desiti cim sjednete u automobil, nebitno ko je koje nacije, vjere itd
ma ko uopste i ima namjeru spominjati vjere i nacije? Bezveze glumis razboritog i civlizovanog tipa, nemas povoda za tim. Niko nije ni pomislio mjesti nacionalizam u ovo
gentleman pogledaj komentare kada su objavili prvi put ovu vijest
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ljudi, vozite polako..nemojte nigdje ici ako ne morate..
Samo nek srpčad gine
Bob.dylan kako mozes da psujes tako kako ti nije sramota.jebem ja tebe sve familiju cetnicku u supak
Matereti odigrala...kako je bilo na treningu? Odvija, dogadja, deshava. Ovo mora da je piso onaj shto je objavio i ono za adnana catica...kad je trener uzeo ring i bacio u peskir...konju chitaj shta ne budi kreten.
haj neka malo
kako su od magle mogli brzo da voze da ovako auta uniste
magla. od ranije poznata policiji.
jel to irfan izjavio :P
"Dok je stajao pored kola, neko je rekao da su kola udarila u šleper" - Nisi pomislio da možda nekome treba pomoći, mater ti šiptarsku u nos yebem!!!
Pa ne bi on kada bi znao raci ista drugo osim: *** mater siptarsku, ili *** mater balijsku, to je njegov vrh.
yebo auta. ako ne moze avionom meni se i ne putuje.
E moj idrizi nek si im reko