Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dođeš na radno mjesto da nešto naučiš malog balavca a on te jos podjebava i ovako ponižava,izdvajaš vrijeme za neku mizernu platu i trud i onda ti ovo uradi
zoveš im babu ma razgovor babo još gori od nepismen ne zna se potpisat al on misli da mu je mali tesla još bi se svađao i tukao nešto misli da mu je mali Tesla a dijete mu mutavo ne zna do 10 da broji i povrh svega bezobrazno
svaka čast ljudima koji ovo rade pa istrpe da mu ne opali šamarčinu da zvijezde prebroji,svi mi koji radimo znamo kako se nekad dođe nervozan na posao od svojih briga nije ti ni do sebe a onda te balo balavi šprda
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bio sam i sam nastavnik 7 godina u osnovnoj skoli. Nisam se nikad dao zajebavat ovoj neodgojenoj gamadi. Ovo nisu djeca, ovo je za lijepi popravni dom iz Titinog doba. Nastavnici zelim psihicki mir, nakon ovoga joj je sigurno tesko otic na posao, a kamoli uci u ucionicu.
Nema tu srece dik se beuzme batina u ruke tu stoku treba dotjwrati ured. Samo tuci pa nee nikad vise da mu padne napamet.
Još malo pa niko normalan neće htjeti da radi u školama. To više nisu škole, to su debilane debilne djece i još debilnijih im roditelja.... Zašto prosvjetni radnici ne štrajkuju nikad?
U kantonu Sarajevo u toku jedne godine 4 sedmice online nastave??? Hej, molim te, jel to malo bilo za vrijeme korone, pa daj još. Znate li išta uraditi kako treba?
Nikad vise oni ne bi krocili ni u jednu skolu sto se mene tice. Jednom otpad, uvijek otpad.
E jesu ih kaznili, da je pravde i da se kaže hajmo momci ledina i što naučiš samouk dosta ti.
Ko može imati ikakav motiv da, u današnje vrijeme, radi u obrazovanju, prosvjeti, kako god (koji god da je naziv, pogrešan je)? Samo mazohizam, mislim. Generacijama stasalim uz prankove ovo je vjerovatno još jedna dobra zaj36anc1ja za tik tok a nastavni kadar ponižavan, omalovažavan, ne smiju pisnuti maminim i tatinim princezama i prinčevima koji "ako žele mogu sve. Cijeli svijet je njihov" i ostali new age shit.
Pa izmaknutom stolicom bibmu leđa polomio da je 100 puta takvo dijete, ucinio bi uslugu svima i roditeljima i njemu samom i nastavnicima jer ne bi vise nikad.Hej bezobrazluka i smjelosti izmaknuti prof. stolicu aaaaa ja se ne mogu nacuditi ili sam ja onda lud. Pa zamisli tog sklopa mozga odoh prof izmaknuti stolicu nek se razbije aaaaaaa meni ovdje pamet staje. Advokata i tuzi sve redom od direktora sto je dopustio takvo stanje, pa do roditelja djeteta i samo dijete.
U ovakvim slučajevima trebalo bi roditelje kažnjavati pa neka onda vode šta su odgajali
Cime vi klixe trujete ovaj narod, a samo zato sto imate saradnju sa srbijanskim portalima, pa morate objavljivat njihove budalastine.
Ovo nije dj klixsa ovo je surova realnost i to nije samo u srbijanskim školama to je i kod nas mi uvijek tražimo krivca u drugom a ne vidimo problem u vlastitoj kući
Ja msilim da ovdje fali debela motka kako za ove majmune takođe i za njihove roditelje
U naslovu direktorica. U tekstu direktor. Daj odlucite se jel musko ili zensko. Kako bi meni ovi slatko ponavljali godinu taman da su Ajnstajni…
Ukor i jedan iz vladanja.....HAHAHAHAHAHHAHAHAH Pa prije su ovakve izbacivali iz skola i slali ih u neke pripizdine da se skoluju....
Ne brinite, čućete vi još za njih kad budu malo stariji, u crnoj hronici. U najgorem slučaju, mogu biti političari.
Dovoljno je bilo reći srednja tehnička
A sta očekuju Srbi kada godinama ispiru mozak sa mitomanijama, turbofolkom, zadrugom, serijama i filmovima gdje je super biti diler i narkoman... Neće od toga Teslu dobiti.