Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako ti je to u demokratiji :) profesoru smiju skakati po glavi, a ja nisam smio poprijeko pogledati cistacicu da ne dobijem pismenu opomenu :D
Nije demokratija kriva sto su nam djeca neodgojena. Mozda je ipak malo do roditelja. Sumnjam da se ovakve stvari desavaju u nekoj Skandinavskoj zemlji...itd.itd.
problem je to sto je kod nas demokratija poistovjecena sa anarhijom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma samo dobro izdegenečit bili bi oni ko lutke!
Profesoru najmočnije oružje je olovka i da ostane dosljedan onom sto prica! Mene zanima sta je skola uradila na ovom slučaju, da li je ona zastitila svog zaposlenika, da li je djecu istjerala iz skole, prijavila policiji njega ili njegovog staratelja! Neko mora da odgovara za djete dok ono ne dobije ličnu kartu, a ne moze mama reci da mu ne moze nista!
ahahahah pravi vlasi _ друзе уцитељу јебем ти сестру
Došao Srbin na granicu i carinik mu gleda u pasoš: • Where are you from? - pita ga carinik. • Serbia! • Syria? Oh... • No, no, Serbia. You know: Novak Djokovic, Vlade Divac, Nikola Tesla... • Oh, Serbia. You mean: Ratko Mladic, Radovan Karadzic, Vojislav Seselj... • No, no, i'm from Syria!
haha dobar vic mamu ti :D
jel u pic** il u sup**
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Genocidaska posla. Sta ce jadna omladina nemaju bosnja, hrvata, siptara u svom selt pa haj da onda profu terorisu. Treba srbe izolovat. Ja mislim da bi onda za jedno 10 godina izumrli od silnog klanja međusobno
Ma demokratija je K.u..rc... jaka vlast, sistem, kazna,..jedino je ono pravo..I ono sto cini jedan narod sigurnim...Demokratija, pederi..I slicna sranja nek zadrzi zapad za sebe....
Ne seri.
A profesor smije ucenika verbalno napasti?Jel to smije?Ne smije :) znaci onda ne serite.:)
Ne seri mali !
Ako je učitelj valjda ima neki autoritet da kad treba i povisi ton. A to što su djeca delikventi i idioti nije stvar profesora nego kućnog odgoja. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nova genocidaska generacija vjezba.
Psihijatrija je kolektivno potrebna na ovim prostorima, zvuči kao zajebancija, ali je nepobitna činjenica.
Kakav svijet ostavljamo djeci i kakvu djecu ostavljamo svijetu.
Sto ja nisam imao bar malo prava kao danasnja djeca.Ja bih samo jenog nastavnika nasaketao i to bi biolo sve od mog djela.Tacni tog istog nastavnika bih cijela skola voljela nasaketati,najmanje osam generacija ga prezire.
Na djeci svijet ostaje. Teško nama...
FUJ FUJ , KAKO JE KRENULO , DJECA CE POCETI DIZATI RUKU NA RODITELJE ! MONSTRUMI NIJE VAM PROFESOR KRIV AKO NE POLOZITE ISPIT !
izbacit odmah iz skole
Naravno! Pa nek kuci majku i babu maltretiraju snimaju
Bogami danasnja djeca nemaju ni stida ni srama. Prije su se stariji postovali, nisi smio nista ruzno reci a kamoli uraditi. A danas psuju ko kocijasi a za ponasanje da i ne govorim.
da su ovu djecu na vrijeme dobro iskadžijali ovo se ne bi desilo