Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta reci...vise srece drugi put!!! :DDDDD
A, odlično su je spremili
pa i mi smo ovo radili dok smo slotove derali u srednjoj skoli :D stas drugo radit nego planirat da se obogatis dok si mlad :D
a kliksa i slike iz naftalina nadjite bar neku noviju sliku sad je ova ulica sredjena ko bombona
A kako su skontali da su je htjeli opljackat? Pise da su samo primjeceni u blizini objekta, i da su poceli bjezat kad su vidjeli policiju, mozda su momci pobjegli sa nastave, pa se prepali da ih policija ne prijavi roditeljima;) Ili vise ne smijes ni hodati blizu zlatare, nego kad hoces nesto da kupis, viknes vlasniku sa sto metara "Moze li jedan prsten?", "Staa?, "Prsten, prsten, prooobaaj na tom debelom policajcuuu, i zena mi je krupnijaaaa!"
"Molio sam Boga da mi da biciklo.Posto znam da on ne funkcionise tako, ukrao sam biciklo i molio Boga za oprost." :))
16 i 7 sedam godina za ranjavanje i pokussj pljacke. Kod nas toliko nebi dobili ni da su genocid pocinili.
Čujem da u Novom Sadu ljudi već puno vremena imaju problema sa ovom djecom.