Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da smo bili pametni, uradili bi isto kao Crnogorci. Oni su bez izpaljenog metka dobili državu sa mnogo većim procentom srpskog stanovništva nego u Bosni, nije bilo \"Republike Srpske\" ni balvana po putevima. Ljudi imaju normalnu multietničku državu.
Crnogorsko-Bosanska granica Mujo carinik u ponoc, zaustavlja sleeper iz Podgorice. Mujo: -Daj bolan pasos, isprave i tako to… Crnogorac: -Izvolite gospodine, sve je legalno, imam sve dozvole Nezavisne Crne Gore. Mujo gleda dozvole u kojima pise izvoz literature, knjiga. Pocesa se malo po glavi i pomisli: Cuj, ba, izvoz literature! Knjige, knjige… , ma sta ce mu ovoliki sleeper za knjige? Nesto, ba, ne valja: -Sta ce ti, bolan, ovoliki sleeper za knjige? Otvaraj da vidim.. Djetic nevoljno ustade, poce da kuka, izgubice posao, sto ce crni kukavac.. Na kraju ipak, kud ce stace, morade otvoriti slepar. Mujo udje, kad tamo ima sta da vidi: Dzakovi kokaina, heroina, marihuana, paketi i paketi cigara, silno oruzje, dinamit. U kraju kamiona nekoliko siptara, rumunke, moldavke, svima oci ispadaju od nespavanja.. Mujo izadje i sav iznerviran kaze: -Ajde, bolan, kakve su ti ovo knjige? Hebo mater te si ti normalan! Na to ce Djetic: PAAA… TO SU TI SABRANA DJELA MILE DJUKANOVICA