Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izdrži Makedonijo
E jadni Makedonci fakat, stalno po njima nesto. Kod njih je 10x gore nego kod nas u svakom smislu. Izdrzite Makedonci, pre pre prefin narod!
Makedonija je zemlja u kojoj metak nije ispaljen pa je opet siromasna i jadna. Dakle nine nama rat kriv vec nesto trece. I da se nije ratovalo ne bi ni nama bilje bilo.
@gladijajator Jasta su mnogi, koliko tacno? Od 2 miliona stanovnika, mozda 10-20-30-40? Ne generalizuj, Makedonci su najbolji narod od nas ostalih ex-yu smradovi, i najpitomiji. Otidji u Skoplje i uvjeri se sam, garantujem da nisi krocio u Makedoniju nikad.
Allah je spor ali pravedan.
Uzas... Zemljotres je nes od cega se ne moze pobjeci...nemocan si :-(
sta je ovo svi debeli
hocemol opet skupljat sadaku kad opali po Banja Luki,ili ? vi predlozite :)
zavisi od rezultata referenduma :D
apokalipsa
Sta je to odron po fasadi? Znam kada bude odron na cesti ali po fasadama to je nesto novo.
Stalno nešto po braći Makedoncima, ne dajte se bivši zemljaci !
Izdržite
Makedonija ograjisala
Jel opet ko u Zenici, ne klanja se dovoljno i to
sjećam se kad su makedonci tukli izbjeglice, koji su također bili u panici
vala bas..ali, to je radila vlast a ne obican narod
jbale te izbjeglice, vodi ih svojoj kuci
PRIKAŽI ODGOVORE (3)