Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@jug simpaticna sala
I ja sam jucer, prokrijumcario desetku cevapa od sarajeva do breze u zelucu, prava roba i prosao bez problema .....
Kako glupi komentari-komentatori! Sta li vi pasete, da mi je znati?!
Opet lažete, SA-x! Ja sam mislio da su crnogorski muslimani po nacionalnosti Bošnjaci. Izgleda da nisu samo kad švercaju drogu. Pogledajte ostale medije pa ćete vidjeti ko je u pitanju. P.o.t.u.r.i.c.k.a posla...
\"sa stotinama tona droge...\", pa nije kukuruz
Surimana Holandija letovi imaju osoblje trenirano u avionu da drzi levata dok umire . Kad pukne pakovenje i pocnu bolovi u stomaku taj zna da umire pa pocne frku slagati u avionu . Tad ustaje osoblje i sjeda pored njega hvata ga za vrat i drzi dok ne crkne. Ovo nisu skye marshalls Nego obicni zastitari sa malo treninga .
prije par sedmica tri srbina su uhvacena u argentini sa stotinama tona droge,niko po pmjacki i terorizmu ne prilazi srbima,ma dje oni bili!
Prozdrljivi ovi Crnogorci. Progutat ce Sarajevo!