Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tompson je pravi patriot. Koji donira dijecici bez roditelja? Patriota koji na svojim koncertima tolerise jedino Rimo-Katolicki deo publike,sa primesam fasido nacistickim parolama. Tompson je \"dusevni heroin\" jednog novog \"nebeskog naroda\" \"Bog i Hrvati\". Svaki pravi Hrvatski Domoljub bi trebao posetiti vilu u Buenosairesu \"velikog Hrvatskog patriote\" Ante Pavelica,koji biva \"ubiven\" od velikog Srpskog \"patriote\". Sve velike patriote sa \"ziro racunima\" po inozemstvu. Zivot je prolazan samo su \"naivnost i glupost\" vijecni! :)
TOMPSON JE FAŠISTA, ŠTO NJEGA NE GONE TUŽITELJSTVA!!!
ovih 87% su hrvatsko cvijece tj poturceni hrvati
Šta je administratore pičko?
13% Bošnjak je primalo ili prima tkzv.boračku penziju NOB-e. Gdje su bili ostalih 87% Bošnjaka? Šta su oni radili?
Sjetite te se tko su Baski, Kurdi i Tibećani. Jer oni nisu zaslužili biti svoji na svom? Je su li Hrvati zaslužili biti okupirani nekom SFRJ? Ne! Je su li Bošnjaci zaslužili biti gušeni bratstvom i jedinstvom? Šta mislite zašto Bošnjaci nemaju svog identiteta? Zar nije zbog toga što je netko namećao svoje? Zar se Hrvati nisu više puta dizali protiv nekih okupatora;Turaka,Austro-Ugara,Srbijanaca i Jugosloevna? Je li grijeh tražiti slobodu? Je li to fašizam? Znači fašizam je kada Hrvati pokušavaju upravljati sami sobom. To se zove fašizam. Meni je poznata neka druga defeinicija fašizma ali eto neka ova vaša bude od sada vrijedeća. Nego: ako postoji taj nečiji \"fašizam\", onda postoji i nešto suprotno od toga! Što je to? Šta su vas učili NOB-eovci? Koji rod su vam ti NOB-eovci?
Vi unučad i djeca Titovih staza revolucije pričate o fašizmu? Vi kopilad SFR Jugoslavije ubadate prstom u oko svakom tko pored vas prođe. Tko ste vi da nekom nabijate fašizam? Nije vama do Thompsona, vama najviše smeta što je unatoč tog cijelog jada postkomunističkog vremena, Hrvat i dalje i još uvijek ponosan na svoju naciju, svoju povjest, domovinu i obitelj. Vama i takvim kao što ste vi Thompson nije ništa skrivio. Skrivo je to što vaši pjevači ne znaju odpjevati isto kao i on. I nemate što ispjevati.Šta će ispjevati Jugovići i Jugosloveni? Da su skoro 80 godina služili Srbijancu da širi svoju moć?! Ovakvi niski komntari samo dokazuju vaš bjes protiv nekog tko je maximalno uspješan i to na ovim škrtim prostorima. A vaš dragi Vilim Bon je ostatak jugoslovenske šprdačine, još nije skužio da je Tito umro, niste mu ispričali. Ako je pak među vama iti jedan Bošnjak koji zastupa negativno mišljenje o Thompsonu, sjetite se svih ugroženih nacija ovoga svijeta.
5,5 GODINA ZATO ŠTO JE HTIO ROKNUTI OVO FAŠISTIČKO SMETLJE U OBLIKU TOMSONA??? 5,5 GODINA ZA ISKRENOG HRVATSKOG DOMOLJUBA VILIMA BONA, A ZA UBOJICE DENISA MRNJAVCA, KONOBARA ADISA ILI ZA RATNE FAŠISTE MONSTRUMA RADOVANA-JADAVOG KARAĐIĆA 2 ILI 3 MJESECA, I SLOBODA??!!! ZA SMRDECA THOMPSONA I NJEMU SLIČNE FAŠISTE TREBA SPREMITI SAMO JEDNU KAZNU - LAGANO GUŠENJE U SEPTIČKOJ JAMI!!!
nevidim da su tog bona prozvali teroristom, interesuje me da se kojim slucajem zvao abdulrahman ili hamza sta bi tad bilo?!
ZASTO KONTRAVERZNI...JE LI MU TO TEPATE... ZASTO N KAZETE U S T A S K I... COVJEK JE PONOSAN STO JE U S T A S A.. BRENU UKARAKTERISETE KAO FASISTKINJU A OVOG BILMEZA NAZIVATE KONTRAVERZNI PJEVAC...
Volim Tompsona,zbog njega ce moja Srbija pre Hrvatske u Evropsku uniju.
Dragi moj Sarajevo X (nu što lažem)! Nije ovaj čiča \"zbog Thompsona\" u zatvoru, nego zbog svoje baudaleštine. Zato nije fer pisati ovakav naslov. Toliko zbog neke tkzv. novinarske etike.
Marko Perkovic Thompson poznatiji kao SELJACINA PRIMITIVAC IDIOT PILECI MOZAK TUTA
Da je explodirala optuzili bi se Muslimani a krcaski i teroristi postavljaju na sve strane Dabogda dobio 100 godina i jednog dobrog pajdu u zatvorskom krevetu da ti dane usljepsava
Rade Koncar, poznatiji kao frizider.