Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idemo komšije, večeras. Protiv Brazila, Sarajevo je uz vas. Naprijed HRVATSKA! A u nedjelju navečer moji ZMAJEVI pobjeđuju. Sa rezultatom 2:1
Hvala Sarajlija,i Hrvatska je uz Bosnu i Hercegovinu.A i Hrvati u Bosni,su uz Bosnu i Hercegovinu.
priznajem Kmmme, kmmmmeeeeee bog te kmečio dragi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Neki igraju sa novinarima, a neki sa fudbalskim velesilama kao sto je Brazil i Argentina :)
"novinarčićima"
Jesul zagrepčanke spremne za udaranje kamerunskim karinama po čelu?
admine smiješan si, a što si tek jadan, nejebana šovinistička kito
ovako cemo se i mi okititi nasim bojama za 2 dana aBd.. po meni sinoc losa utakmica, sudije s*ebale, ali s obzirom da je to jedan Brazil, dobar rezultat..
4 - 0
dobra ova reklama došli smo ostaviti trag, treba im reći da se ne igra po snijegu, ili blatu tako
vidi rvatica sto se vesele pa ispascete u prvom krugu
Pozdrav Hrvatima i Bošnjacima iz Bosne (navijajte zajedno)
Mislim da bih se prijatnije osjecao u Somaliji.
Pa odavno je nama poznato da je vama uvijek bilo lijepše u pustinji, šumi i džungli, čaršija nije za vas, prema tome -ništa novo.
Kome vama i kome nama? Ovo je moj licni stav. Nema nas, samo ja.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja sam iz Hrvatske i u zadnje vrijeme pratim Vaše postove i nije mi jasna Vaša razina mržnje prema Hrvatima iz Bosne i Hercegovine. Zašto ih majorizirate? nemislim na Hrvate iz Hercegovine, nego Hrvateiz općina po Bosni gdje su manjina. U svakom narodu ima budala, ali ovolika obostrana mržnja nema smisla.
Iz istog razloga iz kojeg oni mrze sve što se zove Bosansko- Hercegovačko.Dok se god radujemo tuđoj nesreći ni nama neće biti dobro.Dok god po portalima plaćenici ostavljaju komentare koji bi dva oka u glavi zavadili do tad će mo se i mrziti.
Nije to cunami to Fanatikos bodri gori Rio dok pjesma se ori Zmaj pravi niceg se ne boji kakav Messi i Mikel Obi kad prodju te trnci kad glava zaboli pusti glas za Bosnu se bori Ispali je Bega, Pjana kroji Spaha čeko da zabije ga Džeko Lijevi bek nam pokriva tenk Miske i Sejo, Lula i Vedo https://www.youtube.com/watch?v=QuYF8WO5DJ8
Mali, koliko je tebi godina, ovo je na nivou 5.razreda osnovne ;)
Sretno KOMSIJE ! 'ebi te taj mali Brazil !
Tramvaji isti ko kod nas :)
ni blizu :)
Pa kakav ti je onaj iza plavi?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
pozdrav bijelom zagreb gradu, prijestolnici svih hrvata :D
Da, to onda znaci da to nije tvoja prijestolnica posto ti nisi Hrvat, nego si katolicki cetnik. Razlika u fizionomiji, glasu, naglasku, govoru, stasu, civiliziranosti itd itd, izmedju tebe i pravog Hrvata je nebo i zemlja.
Nagradno pitanje: koji BIH političar je kao mlad momak bio vatreni član Hitlerjugenda ? Ko pogodi, dobije dres Mandžukića!
Ja sam odigrala 3:0 za Brazil. Ako dobijem lovu ode se narokat i napravit belaj. Ima da me trojica nose kuci.