Iznimno niske temperature
0
U Srbiji tri osobe umrle u snježnoj mećavi
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@hah po vašim posljednjim podacima o popisu stanovništva kojeg ste objavili u novembru 2011 godine, u Srbiji je manje 377.355 stanovnika nego 2002 godine, a po popisu stanovnika tu je otprilike oko 7,1 milion. Priče o 8 miliona su prenapuhane. S druge strane, kao što se volite hvaliti da ste najstariji narod u Evropi, i to je istina! Naime, prosječna starost stanovništva je 40,2 godine.Baby boom generacija, godišta od 1945 do 1955 su dobrano zagazili u sedmu deceniju života, i njih je 2,7 miliona stanovnika od tih 7,1 milion.Misliš da ćete sa starcima ratovati?S druge strane Bošnjaci imaju jednu od najmlađih populacija, što garantuje budućnost i opstanak nacije.Takođe treba napomenuti da što vam stanovništvo sve više bude starilo, povećavati će se naknade za penzije, s druge strane sve manje mladih neće moći svojim radom i platama pokriniti doprinose za penzije, pa se očekuje i ekonomski slom Srbije.Za 10 godina očekuje se da će vam nestati više od 700 sela.Aferim :)
Bolje bi bilo da se smrzlo 1000 drugih nego ovo troje.
40 000 manje svake godine :D toliko vas mnogo ima, malo po malo i na kraju cete postati samo ruzno sjecanje Evrope i svijeta, kao Vandali, Huni, Ostrogoti... samo pustos i mrznja ce ostati iza vas. i sjecanje na Beogradski pašaluk :D
hahah koji ste vi retardi \'3 manje\' :D hahaha pa vi Bosanci niste normalni al najvaznije od svega u vom regionu nas ima daleko daleko dalekko vise nego vas, nekih 8 miliona naspam jedva 2 ;) tako da Srbija je sila!!
MANJE!!