Zbog kršenja izborne šutnje
0
U Srbiji obustavljeni HRT, OBN i Kopernikus 3
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek ukinu nama obn zauvijek!
Ta predizborna šutnja ničemu ne služi. Blesavo. U Kanadi na primjer ne postoji predizborna šutnja, do zadnjeg momenta nadmeću se stranke, pa i ono jutro na dan glasanja svi mediji bez problema prenose poruke stranaka. Nikome ništa ne smeta.
dfr.. jako, jako :)
Neka ukinu i National geographic, jer životinje koje na tom kanalu prikazuju mogu da podsjete birače ne neke političare... :)
srpska demokratija, fuj...
Jeste,dismr,kad si nam dudlao pitona pa si ga skrbavim ustima usmrdeo!
Srbi dismrr
OBN je uzeo pare Dacicu, za intervju sa Djakovicem i bas ga danas objavio, zatu su zatvorili njihov TV program za Srbiju