Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grkokatolik.--- takve pameti puna genocidna bara.
Akutni problem Balkana su novokomponovane nacije tipa: \"Makedonaca\", \"Kosovara\" i \"Bosnjaka\". U komunizmu stvorene u kapitalizmu ce nestati... Grkokatolik
Kic.
Potpisujem. Ko hoće ovo da zna, znaće, a ko voli lagati sam/u sebe - lagaće se cjeloga života. Ali fol je u tome što Makednoci nisu jedini koji kroz ove primjere \"prisvajaju i svojataju\" čitave ili djelove istorijskih događaja (koji su se, kao što znamo događali mnogo prije nego što su Makedonci, sa ostalim Južnim Slavenima naselili Balkan); ima tu i drugih naroda koji također \"svojataju\", i čak su i ponosni što žive na zemlji na kojoj su živjeli njihovi \"preci\".Jedino se kod nas, pod na žalost pritiskom\" nacionalnih torova\" svako nekako \"ograđuje\" od pred-slavenskog perioda, od naroda koji su ovdje živjeli prije dolaska Slavena ili monoteističkih religija - jer ako kažeš da možda i potičeš od (recimo) Ilira ili Kelta - odmah se gleda jesu li navedeni bili katolici, muslimani ili pravoslavci i ako nisu odmah si anti - ovo ili anti ono, a nema potrebe za tim, jer ipak svi narodi koji su dolazili, ostajali ili odlazili su BiH narodi.
Nema nista o protjerivanj Turaka iz Makedonije ........
I Makedonci imaju svog Jasmina Imamovića.
Aleksandar Makedonski i ova danasnja Makedonija nemaju ni 1% veze. isto tako, ni današnji grci nemaju veze sa onim antičkim.
D a b i S k o p l j e b i l o p r i j e s t o l n i c a M a k e d o n i j a b i t r e b a l a b i t i m o n a r h i j a. Da li je Makedonija monarhija?
hljeba vina i igara .. fabrike umete fabrike nam trebaju !!!
ja ne znam sta je ovim makedoncima, prave se da ima ju neku istoriju a nastali tek 1940 tih godina i vele da imaju nesto ...
@qwerty Jedi go*vna!
Presmijesni su.