Prije pregovora o pristupanju EU
1
U Skoplju 22. juna prva gay parada
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je uslov ulaska u E U da pederi organizuju parade glavnom ulicom onda EU nije vrijedna svoga imena.Pederska Unija - da li je podržava i glavna religija u njoj-katoličanstvo,čisto sumnjam.
Jesi li ti bio u Skoplju, nesretnice? Ako je Skoplje kasaba, onda je i Sarajevo. meni su oba grada podjednako lijepa.
pretpostavljam da će paradirati i kroz albanski dio grada, ima da im se smanji broj barem na pola.
ako je skoplje kasaba onda je sarajevo zaselak. imaju bas carsiju vecu od sarajevske. imaju nov novcat super stadion...svasta jos nesto.
...nepokolebljivi čuvari bosanskog morala...sve go lažnjak, praznoglavac i sitni prevarant...lažni moralisti umočeni u lažnu religioznost...
Ado, de gubi se iz Sarajeva, i nađi svoje istomišljenike van BiH. Nije ova Bosna krvarila da bi ti i tebi slični hodali po Titovoj. Tu vrstu muzike nikad nečeš imati u Sarajevu garantujem ti, a ni u Bosni.
MAKEDONSKO DEVOJCE tekst Makedonsko devojce , kitka sarena, Vo gradina nabrana , dar podarena. Dali ima na ovoj beli svet Poubavo devojce od Makedonce. Nema , nema , ne ce se rodi, Poubavo devojce od Makedonce. Koga pesna zapee-slavej nadpee, Koga oro zaigra-srce razigra. Dali ima na ovoj beli svet Poubavo devojce od Makedonce. Nema , nema , ne ce se rodi, Poubavo devojce od Makedonce. Koga kosi rasplete , kako koprina, Licna e i policna od samovila. Dali ima na ovoj beli svet Poubavo devojce od Makedonce. Nema , nema , ne ce se rodi, Poubavo devojce od Makedonce.
Timing je bitan ccc
gdje je skolje? kod gluhe bukovice, prvi semafor desno?
kontam koji je ovo grad...SKOLJ....ahahahhaha jeste smijesni...
u uskoplju?
Docekali smo da i jedna maltene turska kasba kao sto je Skoplje ima gay paradu prije Sarajeva, svaka nam cast, ne treba nas pustiti u EU jos zadugo, u BiH nacionalne manjine nemaju prava, kamo li seksualne. Oj Bosno, medju sljivama.