Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da vanzemaljci stoje iza ovoga... 2 aviona u istom podrucju... jadranski trokut :D
Neka ga potraže u Buđanovcima tamo obično nevidljivi avioni postanu vidljivi:) "Izvinite nismo znali da je bio nevidljiv-RV PVO Buđanovci:)" E ramzese II ti ni bubamaru ne možeš " oboriti"!
e momak vidim da jos zivis u periodu 91-99..... Za tvoj pojam NATO je razorio taj jadni PVO i naparvili su MASAKAR na nebu od vasih galebova i jastrebova... Krili ste ono malo MIG-ova pod slame i u stalam siram smrdije!! NEMA STA VEOMA HRABRO!!!!! VEOMA SRBSKI !!!! i sad se pitas zasto ste izgubili sve ratove??????? Pa hrvati i bosanci su vas skidali puskama i mitraljezima "bre" OBA SU PALA !!!! OBA SU PALA !!!!!!!!!!!!!!!!!! cao cheto pokri se po usima !!!!
kao si ti jadan momak?/ Jeli tvoj deda silovao tvoju mamu pa je onda "urodjen" takav imbecil kao sto si ti?? Hoces da mi se javis na prvatni chat da ti nesto kazem?? RAMSES II
pisac mislio na hrvatske barke!
imas ti ikakvog posla u zivotu?
"Izvinite nismo znali da je bio nevidljiv-RV PVO Buđanovci:)"
Sve njihove avione, treba uništiti !!!
Neka ga potraže u Buđanovcima tamo obično nevidljivi avioni postanu vidljivi:)