Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PROSRPSKO PLACENICKI \"KLIX\"!Ne znaju vise pisati ni o cemu neg samo o fasistoidnoj genocidnoj srbiji
Sikter ovom s*mrdu negacionisti i fasisti! Srbi su u kolijevci, a i vec u trbuhu krvolcne mame vampiri krvoloci i genocidasi ! Sjeme im se zatrlo !
Svaka cast Kosovari, tako se to radi ! A ne ko lagumdzija i nekoliko ostalih srpskih placenika i sluga koji izdadose SVE st ima simbol drzave RBIH-e ,od zastave, himne, drzavnih instiitucija i drzavne i vojne imovine RBIH-e ! Kad neko izda kod albanaca glave lete, kat tad, besa ! A u RBIH-i potureni Bosnjaci i potureni Hrvati upropastavaju vec 20 godina drzavu i niko da zucne ! Vrisni DOK NIJE KASNO BOSNO !!! Srbija ko nokia sve manja i tanja !
treba pocet pregovore sa vojvodom,da nam vrate Sandzak,to je brate bilo nase sve do Berlinskog kongresa,a mi cemo dalje napravit koridor,Kosovo,Albanija pa do Turske,da imamo protok MTS a da nebih opet dozvjelii 93 kad su nas napadali sa svih strana,a pomoci niodkud!!!!
pravićete vi dodika od blata , kada dodju ovi drugi umesto njega , inače sve je već dogovoreno , vlada DSS SPS i SNS , a tadićeva ekipa ima rezervisano višegodišnje letovanje u zatvoru .
Bio sam odpocetka za ovog lika, najprije zbog njegovog odnosa prema Dodiku a onda da stvari izidju na cistac /odnos prema BiH/ i izlaze