Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast momku za hrabrost/glupost, nadam se da ce ta banka pokusati nadoknaditi bar milioniti dio ove tuge njegovoj porodici ... R.I.P.
dobro poznati ne informisani i nepismeni sa-x ..... http://www.index.hr/vijesti/clanak/uznemirujuca-fotografija-opljackao-banku-pa-ubio-zastitara-duge-cijevi-na-ulicama/529740.aspx a kod nih pokusaj pljacke , nidje veze
dok je policija cuvala banke ovo se nije desavalo, sad kako su to preuzele agencije za zastitu, pljacke su u porastu, valjda ti ocajni krimosi kontaju da je lakse ovog nego policajca svaka cast momku sto je radio svoj posao, treba mu dici kip al zivot je zivot :/
RIP. Sve ostalo je suvišno...
tacno si istakao problem, a to je da su demokratiju izjednacili sa anarhijom sto je normalno za nekog ko je cijeli zivot bio \'kao\' potisten jer nije mogao ispoljavati svoje vjerske slobode?!?!? i nije smjeo je.b.a.vati narodnu vlast.
demokratija,.......ubistva, pljačka,mržnja,pravo glasa....stoka.......pričali su mi da nije valjala narodna milicija, da se nije smjelo Bogu moliti, svašta su mi pričali, pričali su mi da se u demokratiji sve smije, baš sve................... Živio osvješčeni narode !
ti bi trebao na sociolosku rehabilitaciju. HITNO
puno se gledaju filmovi!
glupan - ko da ce banka ikad dat ijedan fening zivota za njegov... pokoj mu dusi al glupan...
Armada Ri koji je tvoj problem??
Žiku ovog jadnika odakle si se ti stvorio malumac?
Gledajte u svoje dvorište primitivci muslimanski,ne šlepajte se nama,imate vašu zaostalu državu i držite se nje