Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Parada srama. Zovimo bolest pravim imenom. RECITE NE PARADI U SARAJEVU NA KOJOJ SE INTEZIVNO RADI, DOKAZ JE KLIX I NJIHOVA PROPAGANDA.
u pravu si.. sramotno
nek se zabavljaju. kako homosexualna osoba može ugroziti straight osobu na bilo koji način?
e moj gaetano... da je dobacit' do londona, izdrž'o bi' vala i LGBT
Pokakim im se na ponos
Danas, ljudi pripadnici LGBT zajednice u civiliziranom svijetu imaju pravo da sklapaju brakove, usvajaju djecu, nasljeđuju imovinu. Ovdje, još uvijek, se ne mogu ni prošetati, hoćemo li ikada kao društvo sazreti, ili bar malo progledati.
I ja sam ugrožen ovakvim skupovima, ugrožavaju moje vjersko ,etičko i kulturno opredjeljenje jesam li ja sada dužan da trpim ovakve stvari i ko će od vlade da štiti moje pravo i moje intrerese ?
ne volim ove prdere ali bi volio da dodje jedno 10000 i siluje po sarajevu
Protiv sam homosexualnosti al zasto da diram ljude koje mi nista ne rade ? Oni imaju svoj zivot. ''Ne diraj mene , necu ni ja tebe''
Mene jos nisu lezbejke napale. A u metropolama ima puno homosexualava , to se zna.
Dabogda ih zemlja progutala,oni su sramota ovog covjecanstva.Sta oni misle ko je njih rodio ili misle da ih je roda donijela.FUJ...
Sta to toliko ima u sexu izmedju dva muskarca ili zene da se cijeli svijet oko toga lomi ? Zar je planeta stvarno zbog para i moci postala samourusavajuca ?
Musliman 84 Znas li ti uopste da citas ? Ko je spominjao da je takvo sto dobro ? Jesi li to mahmuran ili bezobrazan ?
Sta nije osobina muslimana ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bit ce boksanja....ima li prenos gdje?
I nezaposleni imaju svoja prava. Kad će parada nezaposlenih? Hoću reći, previše se diže pompa oko homoseksualnosti...u prvom redu homoseksualci. Pa budite što jeste, ne smetate mi. Smeta mi što se konstantno povlačite po medijima, uvijek neki problemi oko toga...a bitnije stvari se sklanjaju pod tepih. Kao društvo će nam biti liberalnije, bolje...pa *** ja ovakvo društvo da prostiš, nitko za kifle nema. U tom je stvar...kako kod nas tako malo pomalo i drugdje.
Biti gay je mnogima zanimanje,kao što je i promocija te bolesti isplativ biznis.