Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
apsolutna podrška braći u Sandžaku u naporima da žive život dostojan ljudskom biću.
Ja komentara i G O V A N A
Ma daj, ono ako je lepo ja ne znam. E odma iz one gradske glavne ulice makadamski put ide, u samom centru grada skoro. Onda videcete najmoderniju zgradu, a pored nje udzericu pred raspadom. Uopste grad je haotican, na nekim mestima cak nema ni trotoara pa idete ulicom i pazite da vas nesto ne zgazi. Sve u svemu centar jeste lepo nasmikan, al odma s druge strane je ocaj. Samo mocni cevapi kod Jonuza su me malo odobrovoljili u tom gradu.
De mi reci sta ima od tvog sandzaka mi imamo kolko tolko vi nema te nista osim novog pazara ostali gradovi vam zive srbi, nemrzim vas ali nemoj pricar gluposti ovi koji pljuju po sandzaku su srbii prestavljaju se ko Bosanci
Bosna de facto nema pod kontrolom 49 svoje teritorije. I stalno ce bivati te veze slabije, Bosna se ne moze odrati, toje tako jos onda dogovoreno. Dodik je tu samo da se to izvrsi i on ne kaze nista drugo do istinu. Od Bosne nema nista ...
Poznajem puno sandzaklija po dijasporii vecina njih iz crne gore se osjecaju crnogorcima a ne bosnjacima dok ovi iz srbijanskog djela sandzaka njih vise od pola vole srbiju nosaju dresove od partizana i zvezde i pluju po Bosnii zbog toga ih raja nevoli.. prave sandze su u sarajevu vratile se svojoj matici :)
revizija drzavljanstva hitno-sta se vi kurcite
Nema to veze kako jednu skupinu naroda nazivas, manjinom ili konstitutivnim narodom (sto je diskriminirajuce btw). Cinjenica ostaje da je ta skupina vecina u nekim opcinama Srbije. Nisu ni Albanci imali sto sta bolji polozaj u Srbiji pa odnesose Kosovo. Pri tom je RS na vjestacki nacin nastala i ne moze se porediti sa Sandzakom. A ne znam sto bi uopce Bosanci trazili Sandzak, neka ga vama. Vaznija nam je cijelokupna BiH, i to pogotovo Bosna, koja je prije Turaka bila katolicka. Turci su vas naselili i nanjeli nama vecu stetu nego vama (a non-stop kukate kako su vas 5 stoljeca dominirali).
@srblje Nismo mi Bosanci u Sandzaku, mi jedino mozemo biti Bosnjaci u Sandzaku! A inace, ovi sto protestuju zbog vode su Srbi koji zive u Pazaru ko zasticeni medvjedi, njima se mora sve udovoljiti, a nema ih 15%. Inace ima mnogo vise nasih naselja koja su bez vode cjelog ljeta pa se ne bune cestiti Bosnjani. Selam iz Pazara!
Ove sadasnje Sarajlije isto nisu priznate od bivsih Sarajlija, a imas puno Sandzaklija koje o jesu,. To su zadnje Sarajlijese koje ovdje pisu. Bosanci ne mogu sami da opstanu, to je tako nazalost, sta ja znam sto je tako, oni to i sami vide i vape za ovim Srbima i Hrvatima. Hrvati su dosli i sve pokupovalii i Bosna ce ubrzo sapatom pasti, bankrotirat ce drzava i oni ce sebi uzimati sta mogu da uzmu i to je tako. Bosanci su previs seebicni da bi mogli organizovati drzavu. I Pazar je lijep grad.
pa sta ce im voda kad zbog Ramazana po cijeli dan poste...nidje veze
Muslimani se ljude 3 puta! Obratite pažnju na one sa Arapskog poluotoka. Samo to rijetko ko zna,uvijek pričate da se Srbi 3 puta ljube. Nije istina.
Ko ce da pripoji Sandzak Bosni, koji muslimanski politicar ce da pokrene to pitanje? I sta ce onda reci Dodiku za RS? Ne budite glupi.
@sarge,sve sto su tvoje sandze oslobodile u sarajevu slobodno ponesi sa sobom,furdo svercerska unistili ste grad gore od granata,borili ste se ali u prvoj svercerskoj brigadi.
sada ce svi grupno navaliti za sarajevo i zavrsiti svoje snove.
Adano uzese nam posooooo
@Sarajlija , a ti si kao neki rodjenji Sarajlija ,m.a.t.e.r. ti je.b.em ,mora da si sisao sa vlasica ,pa se sad kurcis. Da ti nije bilo Sandzaklija,sad bi ti bio Srbin , a ne mi. Mi smo u tri puta goroj situaciji ,pa nikad niste dosli da pomognete.Druzi se ti sa Mirkom i Ivkom , jedite krmetine ,i nemoj postit slobodno ,vise se u Beogradu osjeca ramazan nego u Sarajevu. Ali sta se ja raspravljam s tobom ,kad si ti samo jedna obicna nula , imas privilegije sto si na tom kompu , i da komentarises u ime \"svih\".Idi lijeci komplekse sto Sarajevo nije kao neki drugi glavni grad... PAZAR,SANDZAK , NIKAD SRBIJA !!!