Bivši član Predsjedništva BiH
0
U Hrvatskoj otet Ante Jelavić?
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova otmica je MORALNO ispravna.U pravni aspekt necu da ulazim,mada je i on upitan.Dakle...e sad fino daj ante para da te ne isporucimo bosni gdje bi imao priliku da se 10(slovima-deset)godina druzis sa CRNCEM u celiji:).
On je primjer kako se obogatiti u dva koraka, a u slijedeca dva kako zbrisati
druga verzija priče necenzurirano.com
Evo prilike njegovoj supruzi da ne popušta pred ucjenama ni pod koju cijenu ;-) Drž\' se gospoja!
ma samo sam nadodao ono sto su objavili neki drugi portali s kojih je s x preuze vijest pa je skratio. nista drugo. Činjenica je da nije osuđen ni on ni bilo ko do te skupine ljudi a to neki mediji presućuju.
Sta imas protiv vjerojatnije?
Izvini Joe ako nisam shvatio tvoju poruku, ali čini mi se da ti voliš da te šupci kradu samo neka su tvoji. Opet kažem možda sam pogrešno shvatio tvoju poruku. Čuj iscenirali mu krađu...
Ma oteo sam sebe. Bjezi od zene hehe :)
sad je jos ugrozen i u hrvatskoj
Podsjetimo, bivši hrvatski član Predsjedništva BiH i čelnik HDZ-a BiH nakon prvostupanjskoga postupka koji je režiran pod vodstvom sudaca iz međunarodne administracije koja upravlja BiH sredinom 2005. nepravomoćno je osuđen na zatvorsku kaznu od devet i pol godina. Nakon žalbe koju je podnio njegov braniteljski tim Apelacijsko vijeće sastavljeno od domaćih sudaca ukinulo je presudu i optužnicu te naredilo vođenje novoga postupka zbog navodnih zloporaba oko rada Hercegovačke banke iz Mostara. Jelavić je najprije odlukom bivšeg visokog međunarodnog predstavnika u BiH Wolfganga Petritscha 2001. smijenjen s pozicije hrvatskog člana Predsjedništva zbog političke pobune Hrvata iz BiH u projektu Hrvatske samouprave. Tada su Hrvati napustili sve institucije u vlasti zbog izborne prijevare i inženjeringa, a protiv Jelavića i nekoliko drugih bliskih suradnika vođen je i sudski postupak zbog ‘rušenja ustavnoga poretka’. Presudom su oslobođeni svih optužbi. ovaj dio teksta fali,
nece toj hulji nista bit tezak je ko brod,zato i jest odabran
lijepo iscenirano,jos da ga neko kao lafo ucmeka kao i arkana i moze da zivi na karibima nesmetano.
jao koji lopov
ima, po novom se pise VJEROJJJJJJJJJATNIJE :D
Imal ista pouzdano u ovoj vijesti?!