Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta li mi u bosni onda sve jedemo pitaj boga :D
Vjerovatno i kod nas toga ima, ali niko ne kontroliše!
U Rvatskoj je najmanji problem salmonela. Društvo je mnogo zaraženije...
U Bingu cordon blue 2 kerme:))
da ja odledim onaj kurban bogami
kada ovako sami sebe truju - šta li sve nama šalju i prodaju. Do daljnjeg treba obustaviti kupovinu hrvatske robe u BiH!
Balkanska posla.. ooops.. Hrvatska je u EU.. oprostite molim vas
Kurbati-to su dronjci(Franjo Josif),Kurbati nikada u historiji nisu imali vladara koji je govorio njihovim jezikom(Franjo Josif),Kurbati su izmet ljudskog roda(Adolf Hitler,onaj kojeg su docjekivali cvijecem),kurbati su najhrabriji narod na svjetu,ne zato sto se niceg ne boje,vec zato jer se niceg ne stide(Jovan Ducic),Od svih naroda na zemaljskom saru,kurbati su najgrozniji(Karl Marks),Boze,sacuvaj nas gladi,kuge i hrvata(iznad ulaza u Nemacku katedralu),hrvate treba staviti pod starateljstvo
(Teodor Ruzvelt).
Salmonela, Salmone da si, samo moja nisi....
A lijepo vam kazem,ljudi,dodjte kod mene,nasprijemala nana onijeh pitijica sa blagim okusom cune,od sunecenih kozica sto sunetio pjani odza,nana ih pripremla polahko,na tihoj vatri,eve ovdje nam je i majka Munira,ona prva nacela glodat ovijeh pitijica,a halava,Allahu dragi.....Bujrum,svi koji ne jedu krmetinu,bujrum!
bošnjama ugurati prasetinu
u čevape
i lepinju
ubiste sa ovim ustasama