Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Loš potez.
@Mostarski_Rambo1952 Svi smo Allahovi i svi se njemu vracamo.Eto ti prevod.Mogao si kulturno upitati šta znači.
@RatkoMIadicSDA prvo se informiši šta znači balija pa onda seri na usta.Za tvoju informaciju to je grčka riječ koja je označavala besmrtnog Ahilovog konja.Turci su preuzeli ovu reč kako bi nazvali stanovništvo planinskih krajeva koje se bavilo stočarstvom i pčelarstvom.Ti nas ne možeš uvrediti.Ti si sam za sebe uvreda.Idi se ubij kad nisi ni za šta bolje u svom bjednom životu.
Očajnički potez srbskih terorista?
@PavelicAnteLijecnik - znaš li ti Anto koji j danas " veliki" dan u ustaša?
Inaće je @RatkoMIadicSDA zvani Bosanski brdski konj veoma potkovan sa znanjem.Da nema njegovih poganih komentara mi ne bi imali na koga pljunuti.
Nisam stio prvi postaviti komentar.Samo sam čekao ove nacionaliste da oni koju mudru i pametnu prozbore.
I onda kmeče kad im Abanci počnu pregledati unutrašnje organe. Ti teroristi...
Ne moze Srbin podnijeti poraz
Inna lillahi ve inna ilejhi radziun. Svi smo Allahovi i Njemu se vracamo.