Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onom su razlupali pezo 407 a ovo je drugi slucaj. Najbolje je bilo kada su razbili pre dve godine auto sa BG tablicama na ime vlasnika Franje Mikulica deklarisani Hrvat u Srbiji.
samo su pogrijesili sto nisu i njega u autu... ne trebaju nam ovakvi u nasoj lipoj
hahaah jaooo jel ti bilo drago kako jedan advokat u srbiji zivi, i kako si ti veci i bolji covjek i kako je bosna toliko naprednija od srbije i kako advokati u bosni bolje zive hahahahah eeeeeee stoko balkanska pogana, samo nek komsiji crkne krava kad je i moja crkla bice odmah bolje u pitanju je auto peugeot a ne ova mecka na slici ali zar je to bitno, sve i da je bio peugeot bio bi komntar ja advokata i govana vidi mu auta hahah, a stvarno zasto nije objavljena prava slika auta mi nije jasna, aaaa sarajevo-x sta je to malo http://www.24sata.hr/index.php?cmd=show_clanak&tekst_id=126077
objavite pravu sliku auta a ne ove krsine....
a pravo je dobro vidjeti kako u srbiji advokati zive na visokoj nozi, vidi auta i godista?!?!
Pzvali ih ljudi lijepo da im spasu sezonu, nisu imali sta razbijati.
Hura za dubrovcane mlade!
Tako im i treba, samo tako