Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Joj, sto se ovako ponizavamo! Majke Srebrenice su svaki respekt, ali nemojte da se ponizavate! Turska jeste nama prijateljska, ali ljudima ne mozete sugerisati sta da rade! Ponos prije svega! Srtbi i Hrvati jedva docekaju da nas se \"uhvate\" jer im stalno dajemo povoda! Treba mudro raditi! Sve rade da nas uniste i mi se ne smijemo predavati niti ponizavati! \"emir\" je obicni \"politicki srbin\" kao i vecina \"srba\" u BiH! Srbija ih koristi u politicke svrhe! Treba raditi i biti dostojanstven! Nismo bagra kao \"hrvati\" i \"srbi\" da u svemu nadjemo sansu da vrijedjamo onog drugog! Mi smo ipak dobri Bosnjani i takvi treba da ostanemo! Zivjela Republika BiH!
Nek je otišao, pa ne spaja Nuri politiku i umjetnost. Emirove izjave ne treba vezivati za njegov rad. A ovdje se radi o filmskom festivalu,a ne o politici retardirani manijaci!!!
On je Nemanja, ne zasluzuje da ga zovu Emirom. C.e.t.n.i.k smrdljivi.
NEĆE NIKO SA VAMA ZAJEDNIČKU ZEMLJU! MI HOĆEMO SAMO ONO ŠTO STE OTELI 92. GENOCIDNI NARODE! NEĆEMO MI SA VAMA, KAKO STE TO USPJELI SKONTAT?
Vokri, ha ? Na 24%
NAKON MERLINA U BEOGRADU, SVE JE MOGUĆE.
ŽEGAMO TI STRIBORA KUSTA !!!!!!
koga bria za turcina, ide nemanji jos ljudi osim turaka, meni se gadi sidran g.ovno malo prcmoljasto. persona non grata u Sa.
forca nemanja.
š.u.p.č.i.n.o.
moj film ce pokazati ko su u stvari srbi a ovaj vas kako se zove nemanja moze da snima zelenu panoramu sa ovcama i pasnjacima
srbi i kusta, je..m vas u usta
Fuj... da povratis... bljak... Ovaj turcin i Nemanja i njegova v u k o j e b i n a su pravi primjer bolesnog, na lazi zasnovanog svijeta, bez ljudskih normi i vrijednosti.
e moj GLIBO kad psujes majke srebrenice da mi te je u moje ruke uhvatit gade VI SRBI SAMO PREKO KOMPJUTERA KO U RAT SAMO IZ TENKOVA TRANSPOTERA I RATUJETE SA DJECOM I NENAORUZANIM LJUDIMA VI KARPATSKA KOPILJAD STO VAS TURCI DOVEDOSE A BOSANCI NISU SLOZNI KO MI ALBANCI MI CEMO VAS VRATIT NA VASU PRADEDOVINU NESKOLOVANA BAGRA KOSOVA ALBANIJA
Vidim vecina ovde koja pljuje Srbe govori im: konji Vlaski ili druge pogrdne rjeci.Mogu da se kladim da vecina vas i ne zna ko su i odakle su Vlasi, i Vlasi nisu Srbi idijanci jedni.