Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moroni ispravite tekst, a možda vi volite felšave tekstove.
Šta bi bilo da mu putnici nisu dali dozvolu za slijetenje npr. usljed onesvješćenosti istih? Da li bi i sad kružio dok mu ne nestane goriva pa onda pao uz, naravno, dozvolu za padanje od putnika? Šta ako bi i dalje bili onesvješćeni? Da li bi smio pasti bez dozvole? Ko bio onda bio kriv? Pilot ili putnici jer nisu dali dozvolu za padanje. MAMLAZI NEPISMENI NA SA-X
Pitanje je: \"IMA LI PILOTA U AVIONU?\"
ha ha ha, pilot trazio od putnika dozvolu za prinudno slijetanje. ne mogu vjerovati kakvih cu se gluposti nacitati na ovom sa-x.
kakvi bogomili hebli te oni
@edo ista goovna!!!! sta se vi stalno sikirate za njih? zar vi niste tamo neki bogumili hahahahahahaha?!
LOL, cuj piloti su od putnika trazili dozvolu za slijetanje? Svaka cast.
idioti ovo je slika aviona turkish-a a ne san expressa. hocete li ikad pameti doci?!?!
Sklonite pogrešnu sliku da Vas ne bi tužili